Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo im zemljopisne karte dati i na njima ucrtati rute kojima se migranti mogu domoci zap. Evrope. Nama treba biti cilj da se sto pre rijesimo migranata a i migrantima je cilj EU a ne Bosna.
Problem je u tome sto im niko od susjeda ne da ulazak vise. A mi nismo u polozaju da provociramo Hrvatsku koja je clan EU-a i samim tim ima mogucnost da nas u nedogled blokiraju.
treba im dati karte kako zaobići minska polja i preci granicu preko Pljesevice, svjetiljke za noćni prelazak, sve osigurati da ih se riješimo
I onda ih Hrvati uhvate negde kod Zagreba i vrate u BiH, kao i do sada. Pogledaj na index.hr reportažu kaže lik tri puta je prelazio u Hrvatsku i sva tri puta ga vratili nazad, jednom do Zagreba bio došao.
get rich or die trying
Ne budite naivcine i vracajte te migrante nazad u Srbiju i Crnu Goru osim ako ne mislite postat hot spot...
Evo na sta ce liciti Agrokomerc i V.Kladusa za godinu-dvije. https://www.youtube.com/watch?v=9m4Aba2-qpA
Treba im dati zemljopisne karte kako najsigurnije da se domognu Kroacije i drugih zemalja EU - samo nek odu iz BiH. Vidite da su poceli da se medjusobno ubijajau, ako podju i nas da terorisu onda sta cemo ciniti? Bolje ih se sto prije rijesiti i pokazati im put kako da najlakse neotkriveni stignu u Njemacku jer ih vecina stremi da se domogne Svabije.
Jest, eto Bošnjaci pametni pa će im pokazati put do Hrvatske. A Hrvati stoje na granici, pa ako se neko i provuče, kad ga uhvate vrate ga u BiH.
@gumenakita Samo jos imaju opciju tunel ili neki ljudski katapult/top.
Rekoh ja neki dan. Dati ljudima drzavljanstvo, i cim se smjeste u Njemacku treba im drzavljanstvo oduzeti. Olaksati ljudima cilj, a ne da se ovako mrcvare, a i sebe rijesiti problema, jer mi ne mozemo pomoci sebi a kamo li jos njima da organizujemo i finansiramo njihov boravak.