Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koksibal haj lezi, mi kao nemamo autobusa u bihaću
STO SE TICE GRANICNE POLICIJE, NJIMA SMANJITI PLATE ZA 50% I TU LOVU POSLATI U BIHAC.
OVO JE SRBIJZNSKA MIGRANTSKA AGRESIJA NABOSNJANE. ETO MIGRANTI NE MOGU ICI NA JUG I UCI U HRVATSKU, NEGO SVI IDU KA BIHACU?
TAMO GDJE IH CEKA ARMIJA HR POLICIJE, NOCNE I TERMALNE KAMERE, HELIKOPTERI, PSI TRAGACI ITD. OSIM TOGA, ZASTO BIH PRIMA NAZAD MIGRANTE ILI ZASTO IH NE SALJE NAZAD U SRBIJU? A STO SE TICE GRANIC’E POLICIJE, NJIMA SMANJITI PLATE ZA 50%.
dok dodu u Sarajevo odma na voz pa opet za bihac.samo ih vrtiti u krug
Ko to sve placa? vracajte ih u Srbiju, samo ostavite one iz SIrije!
Ma ja, neka s eslobodno setkaju ljudi bez dokumenata o drzavi. Sto bi se setkali tako Bosanci i Hercegovci po tom istom Pakistanu, Iranu, Maroku itd. Isto kao da smo zadnja rupa na planeti pa moze usetati bilo ko i raditi sta zeli.
A zasto ne napisete da migranti i dalje vozovima dolaze do Bosanskog Novog, pa onda preko Bosanske Krupe idu do Bihaca pjesice?
Skinite sine po noci
Ma samo vraćaj bagru, u destinaciju odakle su došli ! Ko god ovo radi, ima podršku 99,9% građana USK !
@KonjAjkuIa Sad ti meni nešto objašnjavaš, ko kad sam ja, nedo Bog, sarajlija !? Sve to ja proživljAVAM, SVAKODNEVNO....
Eto večeras novog voza iz Sarajeva he he
i novog autobusa iz bihaćaa
@blink mi u voz natrpamo hiljadu dusa a vi u bus ne mozete ni 100