Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije svega udaljit ih s ulica, semafora i ispred trznih centara. Imaju se gdje kupiti maramice ciste, a oni nek ih u svojim vukoyebinama prodaju.
JESMO I MI DRŽAVA???? JEBE NAS KO STIGNE!!!! SVAKA MRAKA NAS GUZI !!!!
Dovoljno je da pogledate ove sto su na raskrsnicama da znate ko su - vecina su narkomani!
Cuj deportacija u crnu goru, pa vrati ga u pakistan pa nek se onda vrati...
Sa namjerom su ih i primili ovdije, preko njih ova nasa gamad peru pare a ti jadni narode vodi borbu sa njima
Samo zatvor. I dobrotvorni rad. Neces radit nema jest. Pa ce razmislit hoce li doć
Samo u zatvor i natjerat da rade. Neka beru papiriće po kanalima. Neka sade krompir. Neces radit nema večere. Pa da vidimo ko ce popistit. Sto ne odu u Kinu . Kako bi ih ljudi išamarali
Gledam na Ju-Tubu snimak migranta kako hoda po trgovini u Njemackoj i nacinje Sokove Jogurte Cipseve i samo ih vrati nazad na rafu.Njih je najbolje drzati u cumezu i da nose jaja,đe god se pojave vrate civilizaciju na pocetak
za ovo je sve kriva turska i njemacka
Selmo Cikotić kao vjerni sluga Bakirov, neće ništa uraditi. I bolje je da ništa ne radi nego da pristane na otvaranje novih kampova u Sarajevu ili Zenici, Visokom itd. Ako pristane, to će biti još jedan veliki problem za nas Bošnjake. Pored svih drugih očiglednih problema, najgori ilegalni ološ će nam se natovariti na glavu.
Ukoliko naši bošnjački političari pristanu na izgradnju naselja za ilegalne migrante na dijelu teritorije gdje imaju vlast, otvorit će se proces daljeg pristizanja ološa iz zemalja koje nisu pogođene ratom. Postat ćemo još privlačniji jer će ilegalni momci nas odabrati da možda i godinama čekaju prebacivanje u EU. Kod nas nema lokacija izvan gradova. Takve lokacije postoje samo u RS-u i Hercegovini. Sami zaključite....
Readmisija sta je to jel se to jede?...stanovnistvu krajine svaki dan pred ocima prolaze nove migrantske brigade dok mediji pisu sevdah za usi kako su pronadjena nova rjesenja za migrantsku krizu u BiH.
Deportacija migranata je jedna teska laz i podvala skuhana u kuhinji Radoncica i Avaza. Nemoze svjetske sile Njemacka Svedska Britanija Francuska da vrate migrante a da moze jedna mala BIH!! I zatvoriti 50 migranata, to je ogroman trosak za drzavu, i samo podići avion za jednu drzavu kosta preko 100 000 km, sto znaci da bi ih drzali mjesecima hranili cuvali, pa onda vratiti kostali bi njih 50 milione maraka
De nam SDA botino analiziraj zašto bi poredio Njemačku, Britaniju, Francusku i Švedsku koje su finalna destinacija za većinu ILEGALNIH migranata sa Bosnom kroz koju oni samo prolaze i zadržavaju se samo po par mjeseci do godinu dana. Povećanim br. deportacija dali bismo do znanja da BiH nije "lagana ruta" za migrante i time bismo uveliko riješili problem istih. Usput da dodam da sve zemlje koje si nabrojao imaju "proimigracione" politike pa su si sami stvorili problem.
Brate klixe samo tjerate te svoje placene agende, informativnost i profesionalnost nula bodova. Isti ovaj Kovacevic je rekao da su migranti teroristi Isila na tv o cemu ima i video svjedocanstvo.
pa kako znas da nisu? nemaju dokumente
Goran Kovačević, stručnjak za bezbjednost iz Sarajeva: Ovo nisu migranti već odbjegli pripadnici ISIL-a! -
Sta vam je ljudi, pa oni su nazad u Bosni vec iduce jutro. :)