Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjaca smo drzava. Ne radimo nista po pitanju zaustavljanja ulaska migranata, ali im ne damo da napuste zemlju i onda se desavaju ovakve stvari
ne eaju hrvati sine, nasi bi ih davno propustili, al sta ces kad oni misle da su granice drzava samo linije na karti
Ne daju im izaci, to je tacno. Zaustavljaju ih na 300 metara od granice. Kako i zasto niko ne zna. Umjesto da im pokazu gdje se moze preci, gdje je manja kontrola itd. Da se upola ovako trude da ih sprijece da predju bilo bi dobro. Dodik salje tu vojsku a Bosnjaci ih skupljaju. Ako dodje do rata nek se sele u predjele gdje su bili Bosnjaci u RS, halal im bilo, jos cemo im pomoci.
tko uopce pregovara sa ljudima koji apsolutno nikakve dokumente nemaju... to se samo lagano suzavcem pomete sa granicnog prelaza i haj zdravo! ...i ono malo gospodarstva sto drzava ima treba da trpi zbog ovih majmuna koji nikakvog postovanja prema nasim drzavljanima nemaju..
Naseliti ih na Bosnjacku zemlju gdje se ljudi nece vracati u RS. Bolje oni nego da je prazno ili da budu srbi.
Zar nama u mirnodopskim uslovima treba cijelih 7 dana da se deblokira granica?! Zasto se to nije uradilo u roku par sati?! I zasto niko ne postavlja to pitanje, nego sada kao treba da budemo sretni sto je deblokada toboze sprovedena?!
za boravak u hali je potreban toalet papir i novine
treba ih izmjestit u iran
A gdje su izmješteni, na teret opet neke druge BiH opštine...
Šta pare rade...to je čudo. EU da ne bi primila migrante pošalje pare da ih se otarasi,nama malo zamaže oči, kantonalni predsjednik napuni džepove i mirna Bosna.
Pa kad nemogu nas zaustaviti da bjezimo,ko vele eh mozemo ove mogrante.....😂😂😂😂😂😁😁😁
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Sva sreca pa je Merkelica gotova a onda slijedi belaja...Nema dalje. Oni bi u EU da osiguraju svoju djecu. Kako fino, a tko bi to trebao osigurati? Svima je jasno da doticni ne zele raditi vec sisati drzavnu sisu iz EU, ili misle kako se placa u EU ne treba zaraditi. Nije im ovo Saudijska ili UAE gdje svaki sonjo koji ima drzavljanstvo ima i auto,i kucu i sve za dzabe. Ovdje se to sve treba ZARADITI, jel itko njima to rekao. Da nisu fulali kontinent, drzavu,planetu!?
Koja ironija u Bosni može srat ko kako hoce...stranci da dodju i zatvore nam granicu...mars kuci pa zatvaraj...
govna jebatim mater
Čitam danas, jedan maloumnik i Pripizdistana koji sa dvoje maloljetne djece spava tamo po livadama, kaže kako se on mora dokopati EU zbog bolje budućnosti svoje djece !? Eto, meni i mojoj djeci sve potaman, ne treba nam ništa i zato ne idemo u EU !!
Ja jebli mater, to si dobro rekao
@VelikiMahnitu Zato jarane što postoji procedura ! Treba vele i nekih papira imati, ne može se tek-tako krenuti....
Kruh te jebbo,litar goriva 2.45KM!!!
To su banditi najobičniji