Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angazujte ogroman broj policajaca jer nece svi htjeti ici i bit ce spremni da silu upotrebe.Zivi bili pa vidjeli
Ne da neće svi hteti da idu, neće nijedan hteti da ide.
eto njih nazad za koji dan...
Gledam sad top komentare iz 2016 kad je orban stavljo ogradu. Balije mu jebu sve zivo kako je islamofob i fasista. Sta je sad bilo balincadi ??? Slabo se nesto javljaju merhametlije
Sta ima interesantno I cime ce se zanimati u tom cuvenom Salakovcu. Ako su isplanirali izgraditi smejtaj za izbjeglice trebali su predhodno pokrenuti neke farme stoke ili povrca pa da bi izbjeglice mogli da nesto zarade.
Neka vam ih koji če nam.....
Jest nijma dobro. Svaki dan na kampovanju. Jos kad otopli pa kupanje, pa rostilji. Kakav zapad, bjezite od njega kao od djavola. Ja mislim da je Bosna nsjbolja zemlja za izbjeglice. Niko te nista ne pita. Policija ne smije nista. Niko se ne osjeca odgovornim, utopija
Samo namlatiti i zatvoriti,nema veceg smeca od arapa.
Baš ste pametni. Najavite akciju, pa se tokom noći negdje razbježu. ccc
Kažu ima ih kod vijećnice oko 600, mjesta u Salakovcu ima 296, a onda kažu svi će biti premješteni. Meni se čini da kako koje budu selili, tako će novi doći na njihova mjesta.
inšallah...
Ma pustite ljude na miru .. ili jos bolje zaposlite u gras i vik i eto glasaca ....
bolje u neretvu
Svi ovi migranti dolaze iz Srbije,istovaraju ih svako jutro
posaljite ih za bihac, samo ih trpajte u buseve i saljite.
Svi ovi migranti su stigli iz i preko Srbije.
Lako Bošnjo zaboravio kolko je sadake dobio. Glup je onaj, ko nam je to slao, ovo je pogan i prljav narod, bolje da su nas ostavili da krepamo od gladi i pokoljemo se uzajamno.
A prije nego što mi neki genije napiše, da je u nas bio rat, dok u Siriji, Iraku i Afganistanu nije, da podsjetim, da i danas BiH živi od sadake. Od vlastitog "gospodarstva" bi travu jeli.
Joj sutra bjezanije....
Ma problem je što neće da se registruju ovdje, pobacali svoje lične karte iz Alžira i Maroka, a lafo od rata bježe.......