Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka za godpodina Marfija je da u Bosni vlada Marfijev zakon
Sve velike zemlje parazitiraju na malim. Ko vam je kriv sto niste htjeli da zivite u velikoj sili. Zalite se da niste mogli kupit pantalone u bivsoj zemlji, a kličete kako je devalvacija lire uredu. To je kratki spoj u glavi.
ovo je sad kec na deset za Bosnumilojko i čovke pakujte kofere
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik i Човић mogu tražiti azil u Sibiru.
Doiku ne gine sibir svakako, prodao je obaveznice tzv rs-a rusima i dao garancije šume i rijeke a ustavni sud potvrdio šume i rijeke nisu u vlasništvu tzv rs nego u vlasništvu države. A Čović neće moći izdržati bez svoje ljubavi pa će dobrovoljno otići za njim u Sibir.
EX-BiH Hihihihihihi čuj ne priziva stranu silu a posle i prije svakog obroka trći kod gubićavog snajperiste pokazuje kartu tzv velikog pašaluka. Nekad ide i kod velikog šefa u rusiju po nalog. Ali ovaj put mu to rusi neće halaliti ili će vratiti šume u vlasništvo tzv rs ili mu ne gine koja kap u donji veš. Za ikonu su mu opristili ali lažni zalog za milione u Londonu neće sigurno.
Posada se mjenja samo dodu niko pric nesmije samo laju narod pati
Nek ide ovaj, imali smo pedera i bez njega.
...hajde pasa dolazi ovamo i rjesavaj ovo.
It is another Michael Useless Murphy...
FGR i fashion blogeri razocarani. ovaj lik mi izgleda kao neko ko bas nece ici po zabavama i slikati se sa svojim fashionista mužem. ovaj bi actually mogao nesto ozbiljno i raditi.
onaj Nelson je vala baš bio neki fruit cake.. ko da je ambasador Luxemburga, a ne USA-a
*raditi na pomirenju medju stanovnicstvom. Pa to jw nemoguce bez izbornog zakona
Tako je. Jedan covjek, jedan predsjednik.
nije valjda i ovaj feder
samo nas salju neke koji su pomocnici pomocnika savjetnika od nekog ministra
Bozo Vrećo u suzama.
Kad vidis ove stavke stvarno covjek pomisli da neko misli na BiH i njene gradjane au sustini je samo slovo na papiru!
POZIVAM SVE BOSANCE I HERCEGOVCE NA BOJKOT ROBE IZ SRBIJE I HRVATSKE !!! - Sačuvajte ponos i kaznite ih, jer zbog njih mi živimo ovako - Oni zarađuju na našoj zavadi i patnji, i njima je dobro -SANKCIJE POČINJU OD VAS - Ovo su oni isti koji su na svaki način podržavale i vršile agresiju na BiH, a sada bi da i dalje uređuju kako će ona izgledati po njihovoj volji. - BOJKOT !!!!
Dobro nam došao, ljudino.
Zalosno je da se vise radujemo dolasku ambasadora nego nekom pametnom i konstruktivnom prijedlogu, zakonu, odluci nasih vladajucih. Objavimo rat Americi i brzu kapitulaciju, jeftinije nam je nego placati ove nase huskace koji nista drugo ni ne znaju raditi.
Dobri ti ciljevi. Dobro nam dosao u nasu Bosnu i Hercegovinu.