Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu dragom pa je ovaj ludjak medju resetkama...Budala manje na ulici.
Boli nas sta ovaj bradonja hoce, ne objavljujte gluposti
tipican velikobosnjak .bolje opet zaratit pa ko ostane nek zivi nego s ovom zivit u istoj drzavi.
hahahahhahahahahhahaha kralj ludjaka hahahhahahahahhahahahhahahahhahahahaha
nemoj mevlide zvace ti zijada turkovica pa eto ti betona
Ovaj je kompletno lud. Stvarno ne znam zasto ovo sociopatsko smece objavljujete i dajete mu medijskog prostora.
zar on ima pravo da se javlja....?
NEDAMO HOROSKOPE! UDRUGA HOROSKOPARA BOSNE I HERCEGOVINE.
Visit sto nas is edge also an Pravin put, zaglupi nas sad gore nego truck
prosto ne mogu da vjerujem kako se u naslovu skrece sa teme i cilja ovog pisma i kako ste krajnje neprofesionalni
Svi smo mi Mevlid.
OVO JE ČIST DOKAZ DA JE ISLAM NAJZAGLUPLJENIJA RELIGIJA NA PLANETI... NEVJEROVATNO KOLIKO JE OVAJ GLUPAV....PRAVI ORTODOKSNI BOŠNJO...
Fino treba sa Mevlidom. On je ucinio prvi korak ka fotelji buduceg predsjednika. Niko kod nas nije vladao a da nije malo odlezao. Mevlid se mozda malo preracunao pa ce odlezati malo vise ali tim bolje, bit ce zestok vodja. Sabur Mevlide I svaka ti dala, pardon svaki ti dao.
Htjeli mi to priznati ili ne ima i istine u ovome sto je rekao, njegov cin je za osudu, ne volim ni ja Amere al necu pucati po neduznim civilima, ako ti se ratuje, pusku i laganini Čečenija, Palestina, Irak, Afganistan.... Mevlid hoće da bude šehid ispred ambasade u Sarajevu, šehid postaješ kad braniš Islam, a ne napadajuci ambasade. Horoskop muslimanima jest zabranjen, ne smije se vjerovati u njega, a najveci grijeh jeste širk, to jest višebožje.
Jasarevicu je toliko mozak ispran, i svi oni poput njega su opasnost za cijeli slobodnomisleci svijet. Treba ga lijeciti, treba mu otvoriti oci da vidi, usi da cuje, jeste da uzme vremena ali psihijatri su tu da pomognu zalutalim. Drustvo treba da poduzme sve da se ne pojavljuju osobe koje misle kao Jasarevic. Van pameti da trazi da se ukine horoskop??!! Ja sam zapanjena prosto ne mogu da vjerujem da postoje pojedinci sa zastrasujucim shvatanjima.
Niti je zapad ovdje doveo Vehabije, niti ih finansira Saudija, niti su isti sa neba pali. Obiđite sve prostorije i kancelarije BH Telecoma i biće vam svima jasno ko ih i kako finansira. E sada će se javiti neko iz istog telekoma i ovdje napisati kako su to njihovi inženjeri. Kao inženjeri po defaultu ne mogu biti Vehabije:)
sAMo me interesuje kako te cure mogu živiti sa uhljupima ,a imale šansu da biraju ,al ih neko navuče