Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti sad glupane jedan pa opet zastupaj interese tamo nekih bradonja iz pozadine,imat ces dovoljno cak i previse vremena da preispitas svoj napad na ambasadu.
Provest ce vise u zatvoru nego ijedan genocidas kojeg je nas sud osudjivao. Jebbem ja nasu drzavu
Tako mu i treba kad je dopustio sebi da mu bradonje isperu mozak i da postane njihova marioneta. 1 dan u zatvoru te sj*** do bola,a tek sta ce bit za 15 godina. Nista,ako ima DVD u zatvoru nek pogleda Prison Break :)
PRIKAŽI ODGOVORE (57)
jebo te koliko bi dobio da je razbio prozor?
PU PU PU PU ! Da je neko pucao na neku džamiju i pri tome ubio nekog dobio bi 5-10 godina. Jedan vehabija puca na ušljivu ambasadu i pri tome ne ubije baš nikog, a dobije 15 godina. Odmah da smo jasno ne branim vehabije niti podrzavam njihov pokret, ali brate što je previše previše je.
pogledajte ovo...: http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=316407
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=316407
Pustili su ratne zlocince iz zatvora, a Mevlida na 15 godina osudili, pa ima li to smisla?!?
Sandžaklijo poklopi se po ušima,pa zar da se vas netko boji,većih govana nema nigdje,sve svinja do svinje.Nadam se da će vas Srbija potamaniti ko štakore govna ljudska.Čuj vas da se netko boji jade jadne.
mašallah...
o da li si to ti Mevlide?
tipična slika I prilika jednog Sandžosa!
Mevlid dobio 15 godina i 15 kila.
Pisam se ja na drzavu u kojoj je najjeftinije ubit covjeka!
Pravda: level 0 !!!!!!!
Godi mu buhara vidi sto se opravio.
Mislim da je to puno.Covijek se pokajao a masa zlocinaca je jos na slobodi bez stida i srama..
nije mi ga zao... nije on dobio puno godina, vec su ostali dobijali premalo, i nadam se da je ovo dokaz da se situacija popravlja. mislim ne mozes osuditi covjeka koji nekog ubije na 3 godine... nije zgazio cuku jbt. naravno da svi oni zasluzuju 15ak godina
nabijem ja ovako pravosudje na neku stvar