Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi Mevlid pred ambasadu i pocne vikati : Izadjite svi da vas prebijem; je..bbo li vas onaj su..p..ak Eminem
\"Tužilaštvo traga i za poluautomatskom snajperskom puškom koja se vidi na snimku\" hahahahahah
Pa glupane zadojeni,vidi se koliko si glup da se i kompjuter trese od smijeha.... I sta velis majke ti...dzihad je poziv na rat protiv onih koji nisu talibani,E je li svega ti??? Svasta.....budala kao sto si ti i krivog drveca nikad nece nestati.A otkad to vlasi kazu: kad te NIS ne pitam??? E jado iskompleksirani...
Najopasnije je opravdanje za.svoja nedjela opravdavati i traziti u tuđoj krivici
Napad na dz.a.m.i.j.u u Banja Luci, spaljivanje dz.a.m.i.j.e u Beogradu, Nisu...spaljivanje A.M..R.I.C.K.E. A.M.B.A.S.A.D.E. u BEOGRADU!!!!!!! ...tu nema traga t.e.r.o.r.i.z.m.u ,je li? Ali je zato napad jednog r.e.t.a.r.d.i.r.a.n.o.g m.o.r.o.n.a vjesto isceniran u T.E.R.O.R.I.Z.A.M sa cim nema veze...toliko naivno sve ovo izgleda da zaista cu na kraju i da povjerujem da je tako...time se sluzio H.I.T.L.E.R. a time se sada sluze i a.m.e..i.k.a.n.c.i-ista n.a.c.i.s.t.i.c.k.a vnago samo sa drugom zastavom.
TREBA POD HITNO R E V I Z I J A T U Z B E PROTIV SERBIJE VAMPIRA, BARBARIJE, AGRESORA i VJECNOG NEPRIJATELJA SUVERENE DRZAVE BOSNE I HERCEGOVINE..!!! Ideologija velikoserbizma je i IMPLEMEIRANJE I FINANSIRANJE VEHABIJA PREKO AGRESORSKE SERBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE...!!! Vehabije su genocidasima serbima \"\"\"TROJANSKI KONJ ZA UNISTENJE DRZAVE BIH-e i BOSNJAKA\"\"\"...!!! Pripremaju sigurno neki attentat uz POMOC I KOLABORACIJU SIPA-e i Lukaca, MUP-RS-a i Tuzilastva ko i Pravosudja BIH-e, JER TO SVE DRZE EKSLUZIVNO SERBI, NEPRIJATELJI DRZAVE BIH-e, A VI SAMO SPAVAJTE ...!!!
Koje rijeci ne smijem koristiti da bi mi objavili komentar? Beograd, Tereorizam, Banja Luka, retardirani, moron...
Objavite mi komentar, misevi...
´bo vas taki sud, havla sudija i sudi muslimanu po šinevla zakonu.. fuj!!!
o tamburo - krme jedno hroktavo. Vatra te pržila prase jedno džahilsko. Kuća ti je krmetnjak a familija krmčići.
sta je Mevlid uradio? ništa on nije uradio. A.m.e.r.i.k.e.nj.c.i su terorosti i oni moraju na sud!!! Napadaju cjele zemlje f.ash.i.s.t.i. zivio Mevlid !!!
Kako to da je Mevlid srbin iz Srbije, a muftija Zukorlic Bosnjak iz Sandzak?
MEVLID === SERBIJA...!!! VEHABIJE CVJETAJU JEDINO U GENOCIDNOJ TVOREVINI CETTNITETU , GDJE SU SAMO PRAVI I OKORJELI CETTNICI...?!!! KAKO TO...?!!! Kome li to najvise odgovara da bi mogli udarati po Bosnjacima ovakvim bradatim vehabijama, MEVLIDA I OSTALE VEHABIJE FINANSIRA EKSLUZIVNO AGRESORSKA SERBIJA BARBARA I TERORISTA...!!! Ono STO je serbin mevlid pravio napad ispred amercike ambasade je godinama planirano u BANJA LUCI, LAKTASIMA I BEOGRADU...!!! Naravno preko milorada barasina, milorada dodika SIPA-e i MUP-RS-a...!!! A mozda i Lukac ima neku ulogu u tome...!!!
@@alo bre, ma daj nemoj sad izmišljati, mi svi dobro znamo što znači \"džihad\", to nam ne treba niko pojašnjavati! džihad je poziv na sveti rat protiv onih koji nisu tali.bani i protiv onih koji ne misle isto kao i oni! a ako se to onda odnosi samo na Bosnu, onda to znači poziv na sveti rat u Bosni protiv \"nevjeraca\", a nevjerci su svi oni koji nisu veha.bije ili tal.ibani i ne tumači mi, kad te niš ne pitam, odi nekome drugome drži pouke
SERBI GENOCIDASI IMPLEMENTIRAJU VEHABiJE U BiH-i SA AGRESORSKOM I GENOCIDNOM SERBIJOM PREKO SIPA TUZILASTVA BIH-e PRAVOSUDJA POLICIJE KOJIMA UPRAVLAJU CETTNICI, sve je povezano u SANU kuhinji beogradskog VAMPIR dobbrice cosica i borisa tadica DA BI MOGLI UDARATI VEHABIJAMA PO BOSNJACIMA a time i po BIH-i...!!! Zar SU TOLIKO BILI NAIVNI I SLIJEPI , GLUPI BOSNJACI DA IM GLAVNI TUZIOC BUDE PREDSTAVNIK SERBSKOG GENOCIDNOG NARODA ko sto je milorad barasin i koji je za vrijeme NJEGOVOG MANDATA IZDAO Tuzilastvo BiH-e i gradjane koji su branili BiH-u od vampira barbarije agresora serbije i njenog satelita monstruma serbske genocidne tvorevine...!!! Nikola Spirica treba takodje tuziti sve ZAVJERE, BLOKADE, IZDAJE DRZAVE I NJENIH GRADJANA ZA VRIJEME NJEGOVOG MANDATA, vec pripremati tuzbu po tuzbu, ON BI U JEDNOJ NoRMALALNOJ DRZAVI TREBAO BITI PRED VRHOVNI SUD i da mu se SUDI ko sto TREBA...!!! Mevlid je serbski PLACENIK...!!!
pobiti stoku. nema tu suđenja. samo metak.
pa i ti si izgleda odnekud dosao u sarajevo :) nekaze se doslje , nego dosle :)))