Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li je shvatljivo bilo kome da se javno pljackaju stare devizne stedise ali neka oni sto odlucuju o tome znaju da postoji neko sto ce ih primorati na to uz mnogo vece troskove neka ih je sramota Pozdrav svim ostecenim
Lanac pljacke i otimacine treba jednom za svagda zaustaviti na Balkanu
Nek daju nekom evropskom advokatu, specijalistu za privredno pravo, 15% pa ce te vidjeti kako se rijesava... Ovdje je 15% ogromna kolicina novca, i to je posao karijere, covijek ce sve ostaviti da to zavrsi!
Amilu je postavila SDA da stedise nikad ne dobiju novac. vise ih rikne od starosti pa nece ni docekati isplatu. Amila je dio tala, posto stedise do sada nisu dobile novac, jasno je da lje Amila necim korumpirana i treba da bude predmet istrage
H_R_BOSNA : Plaće Stari,nedužni most u Mostaru nad ovom izjavom....
Federacija je najveci problem ove drzave,vlast se uspostavlja sto godina...daj vise podjelite ovo ili nesto raditee Ko nas stavi u entitet s Bosnjacima koji su napravili masakr prema Hrvatima u Konjicu,Bugojnu,Varosi,Kaknju,Travniku...?