Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stariji ćevapi od večine ljutih klixovaca
izvozimo svjeze meso za tursku, a uvozimo i jedemo meso staro 40 godina
To ti ne drug moj lobi, politicarima pare u dzep a narodu otrov.
Pa u konzumu je Teletina 8 KM , prijatno . Dr SS
Od ovoga bakiru i mili ne bi nista bilo..
Dosla Izetova Svinjetina ...
Sva prijeratna roba je 100 puta bolja nego ova danasnja, dakle ovo nije problem!?
taman dok se hajka smiri dolazi sezona vašera i korida, hajmo narode čevapi, pljeskavice, suđukice, vel'ka porcija 3 km, mala porcija marka i po...
Ne vidim u ćemu je problem???Pa losos i oslič koje jedemo zamrznuti stoje i po 30 god. na sjevernom moru gdje ih i love.O tome niko i ne priča al ko hoće može provjeriti.
Kako provjeriti, gdje?
@petartheduke U pravu si al sa mnom je radio tip koji je 8 god, radio ko elektroničar na brodovima koji sa sjevera prenose tu ribu i vjeruj da je istina.Ta riba na Grenlandu stoji zamrznuta i po 30-35 god dok ne stigne da određenu destinaciju.
Američke robne rezerve, za vrijeme Regana od prije perestrojke
mene bi zanimalo odakle?????????????? kakvo je to zamrznuto mesto koje je staro 34 godine????????????? wtf odakle je to stiglo
To nama Bošnjacima uvaljuju prasetinu učevape
ovo je već na tržištu čim ima cijena teletine po 7,85 KM/kg
Fino! Naši su izgleda gluhonjemi i slijepi, pa oni jedino ne znaju za ovo meso. Proći će, kao što prolazi sve, a narodu neka je dragi Bog na pomoći. Ubijaju nas!
Uskoro cemo jesti meso zamrznuto prije nastanka frizidera!
moze bosanski stomak to sve svariti, daj vamo
. KOLUMNA: NISU SVI HRVATI USTASE ali skoro SVI HRVATI JESU USTAŠE! http://bit.ly/2f4VkEL .
Pa dobro smo mi ikako zivi ...cccc sta jedemo i kako nas truju???