Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamislite u TK gdje HDZ nemaju ni jednog poslanika u skupstini, komunjare iz SDP dodjele HDZ-u ministarstvo zdravstva, ionda hrvati opet kmece o nekoj ugrozenosti??
@MatriXxXX nemoj se sramotiti kamenjarski srbine, pogledaj popis stanovnistva iz 1991 na podrucju TK i onda iz 2013, ni jedan jedini hrvat nije protjeran niti otisao. Prije rara ih je bilo manje od 4% i sada je isto stanje a imaju 17% pozicija u opstini Tuzla i dobili minstarstvo iako nisu ni parlamentarni. Koga ti lazes?
Ovaj ministar je sredio vakcinacije roditeljima iako ne ispunjavaju uslove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nece sdp sa nacionalistima u sdp ne daje ministarstvo u Tuzli Hdz-u 😜 Misle raja glupa da ne vidi sta peta kolona, tj. Sdp radi
SDP - Drzava Za Covjeka |||| jer izgradili smo je jednom a izgradit cemo je opet! Spasicemo BiH od SDA lopovluka! Gradicemo autoputeve ponovo! Crvena boja se vraca u BiH!
Prevazni i prečasni, dosljedni, usput i hrabri, sa karakterom 🤣🤣četrojka...
Pa nisu svi u HNS-u iz HDZ-a!! Tu je više političkih partija!
NAPOKON I TI MESALICU DA NESTO DOBRO SLOZIS! AFERIM I SVAKA CAST NA OVOJ CISTINI, NA KOJU SI NAPOKON IZVEO KADRIJU HODZICA I JASMINA IMAMOVICA!!! PITANJE BROJ 2, KADA CE NAPOKON SDP, PDA I SBB PRIZNATI DA SU I ONI CLANOVI HNS-A(CITAJ UZP-A)???
Jel moguće da je klix ovo objavio, ne mogu se naibretiti. Inače kkix je potparol mtel koalicije.
Ee sad narod da ima pameti u TK, saceka ovog lika i pita jesi li bio tu i jesi li to i to ...i letva preko glave lagano.
Koga višetrojka šlajdra... Providno baš...
Ma zaboravili lika izbrisati iz evidencije. Necemo sad uvog toga cjepidlaciti.
Niti do koljena Komšiću.
sdp jede govna, oni su uvijek plan "B" za hacijendidosa sa Radoboje, očalinko ne zna gdje je šupalj
Ukinuti kantone i rs-a i rijesen problem
Na POSO!!! Svi redom. Na POSO!!! Svi. SDP SDA PDA HDZ DF NS SBB itd. Na POSO!!!
Ujko se zazelio fasizma pa otisao malo...
Mešalić je virtuoz na mešalici.
Hvala Naša Stranka sto ste nam omogućili i ovo mjesto iako nas nema tamo :) bili bi vam zahvalni kad bi bili široke ruke ko neki pa da nam date i ministarstvo financija da se nadje :)
Pa dobro, zar je ima neko da je povjerovao da nije clan HDZ-a nakon sto je vidio 'ispisnicu' datiranu danom imenovanja 🤣🤣🤣
Trojka je najveće zlo. Niko za kratko vrijeme nije prosuo toliko ubleha kao oni.
Rece neko nakon 30 godina zuluma i lazi.