Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nanić, Nanić, slavno ime!
Radio je u osnovnoj i srednjoj školi u Bužimu kao predavač na predmetima Informatika i Vjeronauka, te u Osnovnoj školi "Ćoralići" u Cazinu.
Znam ovog tipa lično, i mogu reći da se radi o tipičnom SDA ukruhu. Predavao je frajer informatiku sa završenih Islamskim pedagoškim fakultetom, pa direktor nekog "Centra za informisanje" bla bla.. Uglavnom, u Bužimu sa ovim likom može biti samo gore :D
Opsno to zboriš ukruhe
Vrlo malo državnih/uhljebskih funkcija obavljao..steta ako ga ne izaberite
Predavao informatiku i vjeronauku. Ovo stvarno nidje na svijetu nema.
Zahvaljujući SDA pola kantona je van države
Objektivni klix zasto nema ni jedne vijesti o godisnjici zlocina armije BiH u mjestu Dusina koji su pocinili bosanski patrioti na celu sa patriotom, koji je licno ubio covjeka, Šerifom Patkovicem, ili je to samo jedan opet sporadican incident za koji niko nije odgovarao?
Zasto minusi jadni moji dobri bosnjani, zasto za istinu?
Dugogodisnji predsjednik "Sadak" organizacije. Gdje je Sadaku tu je SDA covjek. Sta je Sadake bilo u Turskoj i Arapskim zemljama za nas narod tokom 95. Sve je zavrsilo kod trezorasa velikog pateiote El Bakerinja koji preko AlShidi grupacije danas pravi shooping centre i Hotele. Samo glupi Bosnjo ne konta osnovne stvari, kako ce ovo onda skontati...
Hahaha SDA bagro, boli li kad vam se dira u svetinju? Hebo vas El Bakerinjo i SDA
Fuj
Predavao informatiku i vjeronauku bas se nako uskladio, pa predsjednik mjesne. Nekako uobicajno za SDA crvenoobraze. Kvazi vjernici i intelektualci.
Jel ovo sin Izeta ?
Majka Muju šišala na struju.
Hajmo svi pravac i lajk sliku Cumuru! :D