Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kemal Monteno je bio veliki pjevač, veliki autor, dobar, drag i pošten čovjek, omiljen u cijeloj bivšoj Jugoslaviji, ukratko sve ono što Dino Merlin nije. Njih dvojica se ni po kojoj liniji nigdje u putu nisu sreli. Bijedni plagijator opet krade i grebe se, sad o slavu mrtvog Montena, velikog čovjeka čijem svijetu nije ni pripadao. Fuj.
Dvije stvari cu ri reci: ZA CEPI!
Sve one osobine koje mrzimo ili volimo kod drugih so ogledalo onog sto nosimo u sebi.
Bella..reko da ne ostanes gladna..
OVAJ DINO ISTO PAPAK ULICKANI....IDI DINO PJEVAJ ŽIDOVIMA "MOJA MALA ŽIDOVKO" ULIZICE JEDNA!!!
HAHAHAHA DINO NIJE ISTO PAPAK, DINO JESTE PAPAK. PROPJEVAO MALO I DOBRU LOVU ZGRNUO PA POMISLIO DA JE I PAMETAN, KAD SE SJETIM KAKO JE U JEDNOM TV EMIJI, DODUŠE DAVNO, POČEO DA FILOZOFIRA, DAKLE NIŠTA KOMIČNIJE U SVOM ŽIVOTU NISAM VIDJELA. DA BAR ZNA DA IZGOVARA PRAVILNO RIJEČI, ON BI MORAO PA MAKAR I PO STARE DANE KOD LOGOPEDA.
Jedna od najdrazih pjesma
U svakoj normalnoj drzavi Dino bi bio legenda, samo ga kod nas pljuju, a covjeku je svaka, ali bas svaka pjesma hit. Napunio je 3x Beogradsku arenu zaredom, sto nije nikom uspjelo, ali ne dino je plagijator, smece,...
Mi Bosanci i Hercegovci smo inace majstori sto se tice pljuvanje svoga. Sramota!
Ne pljuje se samo Dino Merlin nego jos toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)