Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svabe bzvz narod
Barman@@@ Očigledno da su ti se polupali lončići u glavi ako si ih uopšte i imao. Od bošnja očigledno nema većih smradova(španci,irci grci su samo jednom zatražili ekonomsku pomoć od švaba)koji se već 20-et godina ponižavaju(ljudi bez časti i karaktera) proseći od švab I DRUGIH ZAPADNIH ZEMALJA,PA STE ČAK BILI SPREMNI DA MASAKRIRATE SOPSTVENI"narod(1974)"------markale,vase miskina srebrenica tuzlanska kapija itd itd itd,radi sramotnih političkih poena
DANKE DEUSTCHLAND
Zivjela bucka!!! :)
Čuj saučešće bevandi, pa tog boli neka stvar, nije htio ni da proglasi stanje elementarne nepogode na nivou BiH...
nije mogo jer srbi nisu dali
vise vrijedi jedna marka nego hiljadu hvala. ali sta ces: ovo je propast Balkana. Selite se ljudi. Tamo pocinju poslije ljeta borbe za vodu i hranu.