Susret sa Željkom Komšićem
0
Merkel: "BiH mora sama mijenjati Ustav"
Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sreca pa nam vise nece moci srbadija krvolocna nacisticka fasisticka prat mozak svojom nacistickom propagandom gobelsove bolesne nacije srama i krvolocnih hordi ubica! Nacisti srbi ukrajinski krvolocni kamenjari su u Regiji dosad ubili najmanje dva miliona nevinih ljudi od kojih najmanje milion Bosnjana,redovno za sto godina a tri miliona protjeranih i istjeranih Bosnjana za sto godina od kojih je najmanje osam miliona danas samo u Turskoj i morali su promjenit imena da bi ostali tamo. srbadija nacisticka je sigurno jedina drzava na svjetu koja se dici svojim krvolocnim ubicama,siledzijama,ratnim zlocincima! Hvala Bogu kad sam Bosanac! Bosno i Hercegovino jedna i jedina nasa domovino! A sto se tice EVOLUCIJE i pritiska,licemjernog li demagoga koji smatraju Bosnohercegovce OVCICAMA spremnih za klanje i zrtvovanje na svak moguc nacin treba samo podsjetit da nas je ta EU-a drzala u najvecem koncent logoru na svjetu!-zajedno sa krvolocnom zvjeri srbskih ubica cetiri godine!BiH4EVER!
Ne zaboravite da nas jos ima ,al podmladak, j.b.c.mo svim nacistima majku sljedeci put.Fasisticka bagro Spremicemo vas kod vasih alija milosevica i tuđmana bagro
OOOO..ČE-TNI-CI(NE SRBI FINI,ČESTITI,..),ŠTO STE SE UŠUTILI.KOMŠIĆ JE I VAŠ PRESJEDNIK IAKO JE HRVAT IAKO SU GA IZABRALI DEMOKRATSKI MUSLIMANI.
Oj Jovane -Jovo Uceram ti strini koji si k..ac trazio u Drini....
Zamolio bih primitivne i agresivne Srbe da ne vrijedjaju dokazanog prijatelja jedinstvene i nedjeljive drzave BiH, gospodju Angelu Merkel. Hvala
Angela Merkurcen je rekla: ja ja gespricen mein guzen at the moment.
Jel mu rekla hajd zabranite munare i ono deranje sa njih.
Eto Shvabe eto babe!
Svaka čast Komšiću koji se istinski bori za jedinstvenu i multikulturalnu BiH! Ovi koji ga pljuju su budaletine ispranih mozgova. Nisu ni svjesni da godinama sjeku granu na kojoj sjede. Na kraju će pocrkati u svojoj mržnji.
Zamislite strahote da jednog dana internet naprasno prestane da postoji. I svi ovi ljigavci i net fasisti koji sire mrznju i pljuju 24/7 budu primorani da izbauljaju u stvarni zivot i suoce se sa stvarnim ljudima i stvarnim problemima. Pa psihijatrijske ustanove bi radile k\'o dragstori A sto se tice dijeljenja BiH. :))) Opet sa nasim Zeljkom, rame uz rame!
LJUDI,EVO JOŠ JEDNOG *INTELEKTUALCA*.POZNAJEM DOSTA SRBA DOBRIH,POŠTENIH ALI TI NISI MEĐU NJIMA.TI SI ONAJ RAVNOGORSKI CETOmir.
Nemogu se nacuditi Merkelovoj da je pristala da izgubi sat vremena s ovim ALijinim uguzljubom ozenjenim s Buletinom lojavom.Bilo kako bilo lojavci znaju da vise nema pomoci od kuknjave a bogomi od islamije ostadose pusti snovi. Isalmistan mogu praviti na 22% Brozove SRBiH.
VIDIM JA DA KOD TEBE VOLI TATA SJESTI NA TVRDO,A KOD MENE NORMALNO MAMA,ZATO SI NASTAO TI JER MORALA TI JE MAMA SJESTI NA NEČIJI KAD TI VEĆ I TATA VOLI TVRD,KAO I TI ALI GLUP SI TI.NE MOŽEŠ TI TO SKONTAT JER TI JE IZGLEDA I MOZAK TVRD KO MOJ KUR-AC TJ.MAMIN TI.
srbi i hrvati drzite dalje svoje shape od Bosne i Hercegovine da nebi dobili i po rukama i po nosu......
KRALJ TVRTKO JE BIO SRBIN I GOSPODIN,A TI NI JEDNO NI DRUGO.TI BI MOGAO BITI RECIMO* ROMANIJA*ILI JEDNOSTAVNO JADNIK.