Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze polagao crnogorac vozaciki ispit i sad ulazu u auto a tamo vec komisija, sjedne veze se i izvadi 100 eura i stavlja iznad glave u onaj stitnik od sunca, kaze jedan iz komisije sta je to je li to mito, kaze crnogorac kakvo mito crnjo jezik ne pregrizao ovo je mustuluk ko mi prvi javi da sam polozio.
@haribo, ovo je prije kao ino kada je Mujo opleo jednosmejernom u suprotnom smijeru, kada na radiju u autu cuje kaze:molimo ucesnike u saobracaju u ulici toj i toj da se pripaze jedan neodgovorni vozac vozi u suprotnom smijeru? Kaze Mujo sta jedan ima ih stotina!!:))
ćak mu i Zukić zavidi ...
Zaj#bo se covjek. Zar se vama nikad nije desilo da napravite gresku?
Opet kupujem Mercedes radi policije ja rahatluka
Odmah svakakvi komentari. Njemacke table, a kod nas hvala Bogu sve fino oznaceno, ocrtano da stranac nema sanse da napravi gresku. Koliko je samo mene puta policija zaustavila kaze nisam stao na STOP znak i mu kazem izvini a gdje je stop znak? I pokaze me iza nekog drveta jedva se i vidi!
Možda je on zadnji put bio u Sarajevu 60-tih godina kad je ovo bilo ispravno kretanje
šTO U Njemačkoj to ne učini? Kazniti javašluk, pa nije ovo banana republika!
Bem ti rakiju, kad je mrljoguzi piju!!!
Sandžaklija kreno preko Pala u rodni kraj..
Gastarbeiter pisa po Sarajlijama
Mozda bog vozi mercedes
prosinecki reče idemo na posjed lopte,a bugari imaju loptu vise
ionako nema znak zabrane desno tu nigdje
Moze on ima merdzu
Ima se, može se. Policija naravno nikad nije upoznata sa "slučajem".
Bitno da iz policije nemaju informaciju o ovom slucaju 😂😂
Mogao ga je neko pokupiti odozgo da ne zna odakle je dosao
Stranac koji ne prati saobracajne znakove