Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ha ha ha ha ha ha ha ha isamaro 4 cetincka zarobljenika i to ratni zlocin ha ha ha ha
Ovdje hebe lud zbunjenoga, cuj isamarao!? Ovo nase sudstvo je tragikomedija.
@Ero92 Šta si ti? Svjedok!?
Neki clanovi moje familije nisu imali takvu srecu da su ih isamarali ili im prijetili, leze danas dva metra ispod zemlje. I to ne ubijeni vec masakrirani u svojoj vlastitoj kuci od vojnih lica RS. Kojima nije strano bilo ni zene i starce ubiti. Tako da bolje suti, ispadas strasno, ali strasno glup sa svojim komentarima. A kad cemo onda gledati vojnike RS zbog premlacivanja logorasa. Sudstvo bi nam sljedeci 100 god. imalo posla. Vidi se da si 92 god. jer u suprotnom bi znao koliko je smjesna ova optuzba. Nemoj pametovati o necem sto je bilo dok si ti bio na majcinoj sisi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan šamar i to je zločin, a mog dajdžu zaklali na kućnom pragu i niko odgovaro' nije!? Ja mislim da bi moj dajdža više volio da su ga ošamarili, gdje je tu pravda?
Izjednačava se ubijanje preko 200 ljud - civilai kao ratni zločini činjeni na srpskoj strani i šamaranje onih koji su u to vrijeme ubijali civile po Bijeljini. A sve zbog međunarodne zajednice i stranaca i njihovom predstavljanju jednake krivice i tjeranja nas da zaboravljamo svoju historiju. Idite u svoje zemlje i pišite kakve hoćete prepravke a ne nas ovdje podučavati o tome šta smo mi preživljeli i učiti nas nekoj toleranciji i suživotu a sve da milione operete i strpate u džepove.
Skenderija, Bajramski turnir, Mensur Peljto, ooodero'o me..
Tigar iz Kladnja pade k'o svijeća
samo jos treba da dodik pomiluje franca kosa zbog ovog oslobadjanja bosnjackog ratnog zlocinca
mashAllah !
pred izbore malo
Ispipavaju nam zivce.
Muljanje pred izbore...
parvda zadovoljena