Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prepao se menadzment i nadzorni da ih ne pozatvaraju la se uvlace u dupe glavnom mafijasu hrvata Draganu haha
Hahaha, koja ironija od njihovih jadnih zivota
Dragan Covic i njegovi kamenjarski srbi iz HDZ-a BiH kontrolisu Aluminij jos od kad je ponovo pokrenut. Aluminij su svjesno gurnuli u provaliju a prethodno izvukli pare kroz poslove sa strujom, FEALOM......Da je Aluminij imao ikakavu buducnost, tu bi Dragan zaposljavao svoje kcerke i ostalu rodbinu.
E ovako se profesionalno lize guzica za one koji neznaju
ovo je gore od komunističke partije. čoviću svaka čast, strah i trepet si.
Kako su dobili instrukcije od covica. Podavice ih radnici na spavanju
čuj menadžment.e pa na šta se ovi hrvati spuštaju u zadnje vrijeme ne znam ili bi pukla od smijeha ,ali opet mi ih bude žao.pa jeli moguće da su oni ovo pisali.naravno da nije moguće.ovo je pisao čović.e pa Čoviću jedno dijete od deset godina bi te provalilo.E pa šta radiš od tog naroda .neka se to sve tebi vrati sram da te bude.
Naslov je trebalo da glasi, Stranacki kadar hdz_a iz Aluminija pisao covicu: Sefe zao nam je sto ste dozivjeli neugodnosti
fuj!
A da mu ga poglabate
Jbt jel' ovo Top Lista Nadrealista,skrivena kamera 🤔 nije moguće 🙃🙃🙃
Oj baci ciglu Boge i budi precizan....
Ovaj retard dobio finu svotu na kamaru za objavu!!! Licemjerstvo by wnb krvata...
Hajmo...van...
Znam da su lisice, ali nisam znao da su ovolike hahahahahahahaha JADNO JADNICI
Jel to neka zajebancija!
Metstaze na mozgu u drustvu BIH!!!
Pišite, pišite, al' radnicima nikad onih plaća.
ijaooo usranih ulizica