Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paraliza sna, al umjesto šejtana u čošku sjedi Memo Haljevac i šapuće ti na uho kako je on gradsko dijete hahaha
od farme do upravnog odbora , aferim
Kantonalna vlada se sve više gubi dobili ste povjerenje dajte pravim ljudima šansu a ne ovim gnjidama
Na stranu zezanje, ali kao slikar moze pomoci u radu sa djecom. Sad da li ce i stvarno biti tako, ostaje da se vidi. A da nema druge reference, pa i cini se da nema.
Ovo je fakat cirkus.Memo pitar ,klaun🤡 sa tv rijalitija u upravnom odboru.😂🤔🤬Lopove doveli,postenog koji ih je prijavio suspendovali. Odavde treba bjezati ko god ima priliku.......
Godina 2022. - ministar zdravstva kiropraktičar Ante Pavlović, dekan Medicinskog fakulteta - Meki Turabi...
Ko da djeca u Pazariću nisu dovoljno dosad patila, sad im još samo falio Memo. Bože, uzmi nas sve!
Gledaj meme gledaj mu frizure ,ma prava varalica
U kojoj drzavi akademski slikar bude clan upravnog odbora, kako on moze doprinjeti. Kakav je ovo cirkus od drzave postao majko mila.
Možeš kupiti hiljadu tramvaja i trolejbusa, a onda napraviš ovakva sranja kojima otjeraš glasače?
Bruka i sramota ove države, je li njega neko čuo kako priča? Je li taj vokabular i način izražavanja dostojan IKAKVE institucije? Horor.
Ja ne znam kako smo toliko duboko zaglibili da je lik, koji vodi neku poluemisiju u kojoj se samo dere i krevelji, neka bitna osoba, da se ON ZA NESTO PITA i da se njemu dodjeljuju neke visoke pozicije !??
Ma hebem vam familiju. Gamad
Mevlida Bandić (DF), imenovana v. d. Direktorica Zavoda u Pazaricu, a protiv koje je pokrenut disciplinski postupak zbog vrijeđanja i omalovažavanja štićenika Zavoda... Inace uposlenica istog kao socijalni radnik
Sve sami stručnjaci, menadžeri, ma klase, nema šta! Dokle smo dogurali!
Slucajno sam se nasao u drustvu doticnog. Bilo mi je neprijatno koliko je glup.
Memo je svakako za pazarića u svakom smislu sem u upravnom odboru...