Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođe vrijeme kad pametan zašuti, budala progovori, fukara se obogati.
Ma PREzadovoljni...... Meni ovaj sud i smijesan i zalostan... Niko ga ne shavata ozbiljno, nijedna strana nije zadovoljna njime i presudama koje donosi...... Suđena lice na cirkus, kafanska okupljanja, jos fali ka(FVH)ica i rakijica pa ko u kafani, sudijama se u lice smije, psuje, optuzeni vrijedjaju zrtve, zrtve pogubljene.... KATASTROFA
ispravak neta(o)čnog navoda mislim da je ispravno kahva, a ne kafa ili kava.
@Veer Nadam se da se šališ !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja nisam zadovoljan radom ovoga suda, zato što je ovo politički sud !!! Ja da sam neka vlast, ja bih sve zločince poslao na goli otok, a u jutro i navečer bi ih polijevao solnom kiselinom (ruke, noge itd), te bi ih još nekim metodama mučio !!!
Tebi treba dati orden NOB-a, pa te onda strijeljati.
šta ti je ba šargija, morala bi onda strijeljati pola bosne, svi smo mi titovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
haški sud je smiješan, sud u ninbergu je pohvatao i osudio fašiste za mjesec dana, ovaj sudi šešelju i ostalim četnicima godinama. haški ima sasvim drugu svrhu. njegova uloga je da bude produžena ruka natoa u njihovoj okupaciji balkana. kad neko ne sluša oni im zaprijete da će u hag.
Malo sutra zadovoljni sto vise one cetnike ne proglase krivim i nedadne im dozivotnu i da ih muce nego otezu.