Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se birokratija zali na "birokratske procedure". Zalosno.
Hebem li ti pleme seljačko Memicu. Pa šta radiš sa ovim Tibrinim zgradama seljačino. Dabogda zatvora zaglavio
Kakav tramvaj, kakav birokratski aparat!! Ma seljacino koliko vam je vasih brdjanja uhljebljeno u birokratski aparat, zlatan je on za vas. Medjede jedan polupismeni ne MERE traNvaj preko noci 🤔
Ovo je onaj Farz je glasati za SDA... Kakva seljačina lopovska
A zašto ne kaže da priključak na autoput na petlji Vlakovo nije izgrađen 2015 kad je trebao zbog njegovih ličnih interesa.
Arheološki muzej na čekanju zbog komisije?! Kome treba Arheološki muzej pored ovog uniaktog primjerka neandertalskog čovjeka?!
ahahahhah
neka je tibra zapicela radove na stupu..a skole ni navidiku a svaki puta bude u regulacionom planu i tako tibra dobije dozvolu za gradnju a onda skola ispari..
Hu iz ju?!
Memiću zbog takvih kao ti narod bjezi iz Drzave,jarane moj! A ti pravi arapima prugu seljaćino!!!
za vrelo bosne je rekao: "da sam prodao zar bi još tamo bili krmetanjci i srušene kuće."....auuuuu memicu....
Kuce ce biti od marmelade a ograde od cokolade
pa mjenjajte birokratske procedure ! nista se od nase birokratije ne moze uraditi kako treba,pogotovo sto nikada niko nizasta nije nadlezan ili desna ruka ne zna sta radi lijeva ruka, niti su vam sluzbenici dovoljno upoznati sa zakonima......
@ogledalce ne mogu mijenjati procedure jer bi u tom slucaju trebali smanjiti birokratski aparat. hiljade uhljeba u uhljupa bi bez posla ostalo.
onda neka se ne pravdaju sto ovo ili ono nije moglo da se realizuje...