Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska SIPI , samo hapsite bagru i srbe i hrvate i bosnjake i sve ostale, i Fahru uhapsite sto vrsi pritisak i govori da je nevin, ko da je on sud.
Svaka cast gospodine Mekticu trebaju nam ovakvi ljudi hrabri i odlucni da svoj posao obavljaju casno i posteno.
...ukoliko se utvrdi odgovornost....onda ih nemojte ni hapsiti ako niste dobro utvrdili, dragi tuzioci...
...ukoliko se utvrdi odgovornost....onda ih nemojte ni hapsiti ako niste dobro utvrdili, dragi tuzioci...
SAMO HAPSI, ČEESTITAM I ŽELIM ŠTO VEĆI USPJEH, AKO TREBA NARODNA POMOĆ SAMO KAŽI!
Mektiću SAMO POŠTENO a hapsi, hapsi i rješavaj nas više ovog zla, pa narod je na izdisaju sve zahvaljujući prepoštenim vođama. Hapsi ko je god kriv, pozlaatio se ti nama daj bože. HAPSI LOPINE I LEŠINARE, PA HAPSI SE PO CIJELOJ HRVATSKOJ I TO KO SE SVE HAPSI, HAPSI SE PO SVIJETU SAMO SE U BONI KAO NEMA KO UHAPSITI, SVI POŠTENI RANO MOJA (NE MOGU DALJE OD SMIJEHA)
Koji 'milicionerski' dorat. Pa bolan šta ti uopće predstavljaš u tome lancu. lajalo bez ikakva utjecaja
Hajmo i ostale velike ribe ! TO JE REDINA MOGUĆA REFORMSKA AGENDA ! Dragan Čović je stara pravosudna riba. UKRAO PEDESET ORIGINALA DOKAZA IZ SUDA U MOSTARU iz svog predmeta . Ako to nije KRIVIČNO DJELO OMETANJE PRAVOSUĐA ovo Dautbašićevo nije ni prekršaj ! Čuj nagovaro svjedoka da laže u Prištini. Pa danas u BiH ko ne laže ne može dobiti potvrdu da je normalan !
Odlično. HOćemo najveću ribu tvog imenjaka !
Svaka čast ministre. Čisti sve što je u kriminalu.
Jes' ga krenulo.
Ovo postalo takmicenje ko ce vise silovat ovaj narod Bakir Fahro ili Sebija
Stvarno mi nije jasno sta ocekuju talibani od ovog Mektica. Hapsenje Dodika?! BUUAAHAHAHHAHAHA
hajvanu, prouči Zakone i onda ćeš znati ko pokreće poatupak, ko nalaže hapšenja. Ovako samo dokazuješ da si glup ko k......!
Kad cete Izetbegoviceve hapsit pa da popijem jednu nahko od dragosti ?! P.S. Ovo sto vi hapsite su price za malu djecu prije spavanja !
uhapsi i sebe i sve ostale koji direktno krse Ustav Bosne i Hercegovine,to je trenutno najtezi zlocin.
Terorista se poziva na nekakav ustav. Luuudilo mozga.
@wratnik Ma jok...poljoprivrednik, sitnog voca i povrca...hehe