Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro je kad se ministar postavi koji ima veze
NIsu uspjeli zastrašit onu curu, sto su jojj posli napakovat da je odgovorna za smrt pacijenta :)
Ma samo hapsi. I nase i vase. Sve odreda. Zivio!
Kriminalci su kriminalci ! Nema vaših i naših. Sve su to naši kriminalci i treba da ih osudi naš Sud i da leže u našim zatvorima.
@petarpetrovic Znam, jarane. Zato sam to i naglasio. Iz Federacije govore kako "njihovi" (iz RS-a) samo udaraju po nasima (Iz Federacije), a iz RS-a govore kako ovi iz Federacije samo osudjuju i progone ove iz RS-a. Kad se dijelimo na nase i njihove, po pitanju kriminala, onda nek dodje neki "lik" i nek hapsi i nase i njihove. Vidjet ce da su u zatvoru samo kriminalci, a ne nasi ili njihovi.
Ovo je sitnica u odnosu sta nam sve rade ali vjerujem da nije cistih ruku cim se za njega zalaze Radoncic.......
Neće samo njih. I ove: http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016/01/nezvanicno-pohapseni-specijalci-samo-su.html
Cuj to? Bake kaze da ministar moze biti u zatvoru, ili moguce da prvo treba biti u zatvoru pa da bude ministar? Pitat cu Baketa sta je mislio. Dragane, majstore!!!
Može biti minisitar u zatvoru al samo ako mu se u istu ćeliju ubace sekretarica i par savjetnika ! :)
Naravno da nije htio koemtarisati mogućnost postavljanja sumnjivog Bakirra na mjesto ministra, pa zar se tu ima šta komentarrisati. Kakav crni ministar, pa taj ako bude postavljen prodaće i državu i narod. Lik koji je osumnjičen da ovako prljavo djelo (a što će se i dokazati, ako ne bude PRITISAKA SA VRHA (a biće ih) ni uu ludilu ne može u državnoj firmi biti ni portir a ne Ministar. Kad je tako sposoban neka ga Sandžo Fahrudin Radončić stavi za glavnog u Avazu. Ali to neće ni u ludilu
Mektića na pijedastal, konačno neko ko ima petlju, svaka ti čast, jedno osvježene ima da te slavi cijela Bosna i Hercegovina.
Ispade da srbi brane bosnjacki narod od sopstvenih kriminalaca, aferim Fahro i Bakire. Puna podrska ministru samo cepaj.
@Pospits Ne ,,ispade,, nego je tako, SDA ,gazi,, svoj narod, beskompromisno, neljudski, ogroman broj ljudi na granici teške bijede i neimaštine, penzioneri umiru, NE HAJE BAKIR, NJEMU DOBRO A NEKA ALLAH POMOGNE OSTALIMA, IGRAŠ SE BAKIRE IGRAŠ, NIJE NAROD LUD.
cujem da je i americka amb.suspendirala z.hadzijahica, fahrinog "lobistu". valjalo bi provjeriti...
svi pisete o Bakir a mene brine sta je sa Bilsenom, kako ona u pritvoru provodi vrijeme, tesko li joj je samoj?
Svaka cast ministre. To od tebe ocekuju oni koje predstavljas u obadva entiteta. Bit ces narodni heroj ako nam i Bakiru nadzes mjesta u Hotelu Lukavica
Nas kazneno-popravni sistem na svjetskom nivou ima zavidne rezultate. Rehabilitacija ide dotle da zatvorenici postaju i ministri!
ovo je najveca budala koja je postavljena za ministra...odmah poslije sarovica....sarovic unistio bih poljoprivredu a ovaj svaki dan hapsi na stotine i drugi dan pusta a drzava placa odstete......sto pohvata onolike vehabije za novu godinu?...i gdje su oni sad?...kolika ce biti odsteta za nelegalno hapsenje?
aaaaaa sprdacine
ej jesu neposteni. mogo je covjek poceti raditi ko ministar dok se vodi istraga, vako mora cekati mjesec dana
Sad mora biti oslobođen na sudu da ne bi dobio otkaz !! Nema ga mjesec dana na poslu bez ispričnice ! Fahro, interveniši ! BAkir zapošljava svoje najbolje kadrove a ti svoje otpuštaš ! :)