Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto nisi uputio telegram u SAD i ponudio im svaki vid pomoci povodom ubistva devetero crnaca ? Znamo mi zasto nisi. Ti si expert za bošnjački terorizam, kretenko. Ali brzo ces i ti ostati bez te fotelje pa ces nas postediti svojih nebuloza. Ti si ipak za sažaljenja.
Ti ćes im pružiti svaki vid pomoći, kretenu. Ti i takvi ste im i stvorili ovaj problem stvarajuci ljude sa postratnim traumama. Da je Tito živ ti bi Mektiću bio davno u samici i za tebe niko nikada ne bi znao. Majmune.
KuranLjepota Uvjeren sam da srba poslije slijedećeg rata neće više biti u BiH. Na našu sreću, i tvoju žalost Islam je najbrže rastuća religija u svijetu. Lično osuđujem svaki vid nasilja, teroristi sa muslimanskim imenom koji se kriju iza Islama nisu vjernici.
cuj ministar kodnas kao da se politicari pare pa stalnonam nicu nova ministarstva sadji imamo blizu 200.gladnom narodu povecavaju porez a polakose razmnozavaju i nicu nova ministarstva .u bosni ministar moze biti i moj doka
KURECMALI-probudi se i pročitaj o čemu se radi pa onda komentiraj.