Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to on samo hvata zjale. Djes njega ozbiljno shvatit Meee, pa nista on dosad posteno za narod nije uradio, sam se..e. Retorika ko on moze ista od Krampe Dokida. Dokson je rasista i nacista a Mektic neko za gu...nju na velke.
Umijesto prihvatnih centara iznajmite avione i pilote da vrate tu bagru odalke je dosla! Niko ne zeli prihvatni centar u svojoj blozini. Yebal te sugavi migranti vise, dosta je! Nelegalno su ti, vracajte ih nazad
Svi su aktivni kad je lova u pitanju. Prvu godinu nece uzimati rentu😕
Ah jesam glup...kako ćemo vratiti migrante nazad kad nam granicu šititi onaj Šetnik iz Višegrada koji uplouduje slike sa srpskom zastavom u Višegradu.
VRATITE HEBBENE MIGRANTE NAZAD U SRBIJU I NO PROBLEM!
Jel znate da u BiH postoji glagolsko vrijeme bosnitiv: rješavanje problema bez aktivnog učešća subjekta
objavite i clanak kako se u tim centrima hljeb prodaje po 3 KM, kako ne daju da volonteri donose hranu tim ljudima, kako nemaju uslove osnovnu higijenu vrsenja nuzde i slicno.
ti si najodgovorniji za takvu situaciju
Neko dobru lovu dere kroz ove prihvatne centre