Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si dingospo za satorskog pjevaca i svercera cigareta Milo(ne)rada Duduka.
@_Thranduil_ Ako je nama Mektic gospodin onda je jasno na kojoj smo intelektualnoj razini. Ne ulazim u icnost Dodika ali Mektic nikako ne odise inteligencijom, licno bi me bilo sramota da me on predstavlja negdje u svijetu. Mislim cak da smo jedna od rjetkih zemalja ciji vodeci politicari lose govore maternji jezik, a kamoli neki od stranih.
@_Thranduil_ ...jeste, pogotovo kad progovori.........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo je ipak razlika, Papa je milojku dao amajliju od Imama Ahmada Al-Tayyiba, sumnjam da ce sad ponovo da izjavljuje da hodja arlauce.
gospodin covijek
Mektic kralj!
Trebao je prvo naučiti kako se uploada slika u ispravan položaj
prije pet godinina...
ahahahaahh ..... .ebe njega mektic, ne vadi ... isao lik papi da kuka na bosnjake muslimane i da kaze kako ima odlicnu suradnju sa katolicima a katolika u pc ni za lijeka ...
Ministre, ti si nasimpatičniji politačar u BiH. Kad smo letili zajedno za Istambul , pokazao si da tako vazan diplomata moze letjet ekonomskom klasom i bez obezbjeđenja. Referentan si bod za ostale politicare.
Meće mektić
Mi toliko uzdizemo Mektića, a raspitajmo se o njegovoj ratnoj ulozi u Prnjavoru. Sve je to isto, u pet deka, samo cekaju novu priliku za genocid I "osvetu turcima"
ccccc...ko da je bitno ko je sad prvi bio kod pape, ovo ko ono nekad-"Drugarice učiteljice, ja sam prvi to uradio.....". :(
ahahahahahahahaha
Haha, kralj si Mekticu!
Svaka ti cast Bosnjacki srbine Takvi nam trebaju da sa Bosnjacima Muslimanima i Hrvatima gradimo buducnost!! Selam sa Havaja
Svak cast Mekticu
Car! Njega za doživotnog predsjednika!