Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odavno se bolji lik od ovoga Mektica nije pojavio u BiH politici.
Ovo je istina. Salihovic je instituciju pravde zavio u kriminal.
kada bi uredili Sud i Tuzilastvo BiH to bi bilo jednako kao Dejton 2 za ovu drzavu, jer pola likova iz politike bi u zatvoru bili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kandiduj se za predsjednika odma glasam za tebe nema veze u kojoj si stranci ..
Ovo je jedini covjek u BiH kome ja vjerujem, ovo je jedini covjek koji bi mogao dosta dobrpg da uradi u BiH.
Vrlo vjerovatno da taj Salihović nije valjao, ali nisu svi problemi od njega počeli jer bi onda bilo lako.
Svaku tvrdnju valja i dokazati u protivnom je kleveta a za klevetu sud dere ozbiljne kazne.
Mektic je odlican i ima podrsku naroda,svi vidimo sta radite lopovi i koliko vam predmeti stoje u ladicama,nismo blesavi.
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati tabute, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda.
bijedo i sljamu .
@samirsamir ako nemores pomocinemoj ni odmagati sine samire
A koji sistem urusava, radoncicev i dodikov sistem dvojice najvecih terorista u BiH
Njega bi ba podrzao svaki normalan čovjek, nema hajra bolan od Dode, Baketa i Covica.
Ovakvi kao Mektić su u latentnoj opasnosti da im se od vladajučih kriminalaca podmetne i da ih uklone na stotinu načina, osim ako narod ne bude spreman da stane svim sredstvima da to ne dopusti. Ne treba narod čekati da treba Amerika da ga brani ili da stigne neki božiji spas.
Po onom starom pravilu, "provode se gazdinske djevojke, a sirote boje se sramote", pa isto je između pravih prijetelja i talđija, kao Mileta, Čovića i drugih predstavnika svih vjera, kad je interes u pitanju a i uopšte nejma niti postoji niti vjera niti nacija. Njima je interes glavna preokupacija i cilj.
Udri Mekta po ušima!
Na koji se to sistem, Salihović poziva. Taj sistem je nažalost jedno veliko zmijsko gnijezdo, u koji nikako ne pristaju ljudi koji nisu lopovski orijentisani, a samo je slučajnost da se je našao jedan, kao Mektić, koji je u takav sistem slučajno zalutao, pa sad im je smetnja. Svako razuman vidi dokle je i u šta i narod i država dovedeni, sa tipovima sa i oko Salihovića.
NAprijed Mektiću. Ne znam nemaš toliko godina, al da ti ispričam poučnu priću: Mi smo ti sljeci u Francuskoj živili bijedno i teško, jedina zabava su nam bile seks, vjera i javne egzekucije kad smo gledali skidanje glave lopovima iz naših redova. I onda 1789 neko se sjetio da bi se onima koji su fino živjeli od patnje naroda trebala odsjeći glava U JOŠ VEĆEM SPEKTAKLU. A iskru je zapalila kraljeva žena koja je na žalbe naroda da nemaju hljeba savjetovala JEDITE ONDA KOLAČE !
Sve sličnosti sa današnjom BiH su namjerne !! Oni koji se prepoznaju neće me sigurno tužiti ko što je tebe Salihović !
Sve sličnosti sa današnjom BiH su namjerne !! Oni koji se prepoznaju neće me sigurno tužiti ko što je tebe Salihović !
Mektica za predsjednika 😂
nije mi samo jasno sto avaz.ba podrzava Salihovica 😬 Boze sto li?