Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO U PRNJAVOR KAKO TI JE COVJEK I PREDLOZIO MEKTICU.HOTEL U PRNJAVORU JE PRAVA DESTINACIJA ZA NJIH
@VojvodaSrpski mudžehedini su tu, Party može da počne...
@KomentariStanjeBiH mudzahedini nisu istetovirani narkomani kao ovi
Ljudima bez dokumenata, bez saznanja ko su i sta su, ne treba dozvoliti da se slobodno krecu. Nema tu nista nehumano. Pod katanac. S druge strane, nikako nije u redu da zdrav covjek od 25 godina samo sjedi i ceka da ga neko nahrani. Eno pruge, puteva, parkova za sredit, golih brda za posumnjavanje. Neka zarade svoje pravo na privremeni boravak u zemlji.
samo dodjite braco muslimani mi vas cekamo, mi u bosni smo pravi muslimani svakog docekamo, smjestimo i nahranimo a ako zafali mozete slobodno posjetiti neke od nasih javnih kuhinja o kojoj se islamsla zajednica brine da svima bude.
MA DOVEDI IH U HOTEL EVROPU PSETO ČETNIČKO.
Velike pare od zapada idu u ruke kao sto je Mektic i ostali samo da zadrze migrante.Treba ih poslati zapadnim zemljama koje su napravile rat na istoku..😎😎😎😎
U Prnjavor s njima mamu ti Mektiću yebajem........
Sve to treba primiti nauciti ih jezik poslati na kakav ausbildung zaposliti taman da zamjeni ovu silnu omladinu sto se iselila iz krajine... Izvucite koju pouku od svapskih vlasti...
Mektić ministar nesigurnosti, seljačina koja je toliko nesposobna da ne moze ni dvije ovce sacuvati, na Bjelašnicu Mektiću pa gore ureduj sa ljudima i politikom se prestani baviti
Kad smo mi diljem Europe prihvačeni sa respektom od Hrvatske do Njemačke,Švedske.Danske itd Mi sad ne želimo nikog koje u sitaciji u kojoj smo ne tako davno bili i mi. A kao veliki vjernici Fuj FUJ sramotno kako mi svojo brači po vjeri pomažemo
Šalji sve nazad u matične zemlje! Ako ne žele reći odakle su i otkriti identitet, samo u zatvor trpati! Migrante u hotele, građane na ulicu??? Gdje to ima?! SKIDAJMO OVAKVU VLADU VEĆ JEDNOM!
Šta reći, valja pomoći ljudima u nevolji ali kompleks Sedra na Uni je jedno od najljepših destinacija u BiH.
pa mekticu, ti njih smjestaj u hotelski smjestaj.
pa mekticu, ti njih smjestaj u hotelski smjestaj.
pa mekticu, ti njih smjestaj u hotelski smjestaj.
SVe to U Srpsku dok se ne vrate u Srbiju ! Ilegalce ODMAH skloniti sa ulica i vratiti u SRBIJU kod Vučića gdje su imali potpuno human tretman a Vučić uzimao PARE OD I INVESTICIJE OD MERKEL i skupljao političke poene kod EU nadajući se podjeli Kosova ! I šta bi sa izbjeglicama ? Štutno ih u BIH KOD BOŠNJAKA RAZUMIJE SE ! po dogovoru sa DOdikom. SVe to U Srpsku dok se ne vrate u Srbiju !
Ma super, na jedno od najljepših mjesta na Uni gdje je dolazišna i polazišna tačka za rafting. Svaka čast, sjebite i ovo malo turizma što radi u USK !
Ja ne bih da plačam kontejnere. 6-7000KM je jedan kontejner za stanovanje onaj osnovni model. De nek država nabavi jedan kontejner. Mogul i ja u migrante njima bolje nego 70% raje.