Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba zvati muldera i skali, ovo je slucaj za njih ...
Kažu tražimo svemirca, vel'ka mu je glava i čuli smo da je iz Laktaša.
zovite i walkera teksaskog rendzera
Forum bošnjačkih intelektualaca?
eeee, cim se fbi pocne petaljati, tu se pripremaju nemiri. mile, zaigrala mecka pred vratima. izgleda da ce tebi teheran biti novi dom, bjeg od svojih.
Pravosudni sistem kao i izvrsna vlast imaju kapacitet u mjeri koliko im Mile dozvoli, sto je evidentno na slucaju Dragicevic, kapacitet je nula. Onda su stranci jedina opcija.
@bosona Dodo vilu na Dedinju..no sikiriki. No grćka..
Dodik će ubiti ovog Mektića. Hebe ga lik konstantno. Uporan je.
Daj nemoj laprdati.Nista se ne radi djaba,a ti bi u tal i sa stranom policijom.Za tvoj mandat nema bande koja nije usla u BiH.Doveo si gradjane BiH u nultu poziciju sigurnosti.Radi nesto,a ne samo sluzis za zabavu narodu.
Ekipa za očevid dolazi..
Dodo je već sa kartom u jednom smjeru za Cipar 🤔
Čopor je baš napravio zapetljanciju.
Bolje angažuj FBI da razoruža migrante, a ti lijepo uzmi cvaju ko middleman.
@CrnoCrveno35 Ne znam, nisam u toku. Ne plaćaš meni za odgovor na to pitanje nego Mektiću.
Dodika su upozorili sa Špirićevim sankcijama...biće dobro ako samo izbore izgubi !
Ovi javno priznaju da su nesposobnii i da strance zovu da rade njihov posao. Strašno! Dobro da neko ko nema nikakvu vlast ili funkciju poziva da neko izvan države nešto uradi, jer nema povjerenje u institucije. Ali neko ko je dio tih institucija, ima poluge vlasti kojima može nešto da uradi... prebacuje na trećeg. Ministar nesigurnosti.
mekticu ti si ministar sigurnosti...javno si rekao da policija dila drogu...a onaj ko dila taj i ubija...