Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ide situacija Mile GLAVONJA bi moga docekat referendum u KP Domu u Zenici sa pola vlade Sumske....
Posto vidim ne shvatate situaciju, rijec je o drzavnom udaru.
a kada konačno i date izjavu onda je kasno!
Zastitio bi Incko da moze, ali ne moze jer nema vise moc. Orkad je nato otisao iz BiH visoki predstavnik nema vise nikakvih sredstava kojima bi proveo svoje odluke. Moze se samo osramotiti da im kaze nesto, a oni ga ne poslusaju. A ne zeli da se osramoti pa zato i nece nista da im namece jer zna da ga nece poslusati a nema sredstava ni natoa da ih prisili. Nemocan je jednostavno kao bilo ko u BiH.
NATO vrlo brzo dodje nazad, jer u pitanju je ugled USA, a vidjeli smo kako su prosli Sadam and Company.
Kao i obicno ridjavi ublehas suti i ne reaguje,a o guznom mu haveru nekad Radonji sa Prokletija a danas Radoncicu ne vrijedi trositi rijeci,taj gmaz je veliki obozavatelj genocidasa jebo ga onaj ko ga dovede ovde.
Iii, ko će da profitira? Naravno Dodik, na sljedećim izborima dobija 90% glasova.
Nesto je trulo u drzavi B i H !!!
Incko ce samo reci:"Nije lijepo to sto radite" hahaha....trpa mu rs,ne vadi
Šta če biti kad dođu Dodu uhapsiti??????Ovo je sve isprovocirano od njega jer se bliže njemu,
Sta znaci preuranjeno, pa ovaj proces se događa i traje vec 20god...
Ko šta ima nek podmazuje ovo ne ide na dobro.
@jogy28 A što da ne nema više JNA i njenog naoružanja majmuneVeč ti napuni rezervoar u traktoru nek je spreman.
kmeeeeeeeee kmeeeeeeeee
ahmetovicu kada ces ti odgovarat za svoje zlocine,a i ovbaj drugi zlocinac mehmedovic,dosta je magle vi ste uradili vas dvoica licno zlocine i trebate odgovarat za to
jah.......jazuk veliki
Mektić meće Dodiku, a njih dvojica zajedno meću Bošnjacima i rade protiv BiH. Ovi uhapšeni iz Novog grada vjerovatno imaju neke veze s Dodikom, zato su i uhapšeni... Jer da se Mektića pita, ni jedan genocidaš ne bi bio uhapšen samo zato što je genocidaš.