Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko sram te bilo ovaj je čovjek mogao biti živ da ti nisi samo zabrinut
RS kao i FBiH je režim. Ako kome nije jasno gdje živi u tome je naš problem veći. Bakir Dodik i Dragan su diktatori a njihovi sljedbenici su fašisti.
Mektic-kralj, jedini lik koji govori slobodno i otvoreno o svemu. Kamo srece da su i ostali takvi svima bi bilo bolje i sigurnije u ovoj napacenoj i korumpiranoj zemlji!
Miniistar koji pise s PODPISOM I DALI...sto se nisi oglasio kad je ubijen Milos Ostojic? Pitanje za postovaoce njegovog lika i djela
aj lav ju tu
Na stranu sto je Mekta clan stranke, iste kao Karadzic i Plavsicka, ali ovaj po meni samo laje, prodaje maglu. Umjesto da se baci u kostac sa takvim stvarima, migrantima i slično, on nesto preko portala i izjave neke... Nesto...
Mekticu jarane de nemoj samo pricat de pokreni sta, kakvu akciju istragu
Pa i ti si vlast. Zbog takvih nesposobnih se i dešava ovo što se dešava. Jaki na riječima, nikakvi u djelima. SF SN
@gradimirl Nekad je i život bio dostojan čovjeka, sada je sve jeftinija valuta. Ako sada nema vrijednost to ne znači da se treba pomiriti sa ovakvim stanjem. Kada bude sistem bolji od onoga, tada ću i ja izbaciti to SF SN.
@gradimirl Nije valjao onome ko nije htio raditi, baviti se mutnim poslovima i ostalim sitnim i krupnim kriminalcima. Imao si izbor da radiš, da zaradiš, i pojam kašnjenja plate je bio nepoznat. Policija nije bila debela i troma, znao se red i zakon. Da ne nabrajam uspješna preduzeća, naučno istraživačke centre koje su ovi uspjeli povaliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mislim da ce Mektic nakon ove izjave B.Luku gledati samo na slici...
vi koji zivite u bih. nek vam je bog na pomoci 🙂
lijepo vam kajem, povuć sve bosansko nesrpsko i bosansko srpsko stanovništvo iz rs-a vamo pa onda pričajte šta god hoćete
Mektiću ja bi sad potpisao da budeš jedini doživotni predsjednik BiH
Миран разлаз рјешава овакве појаве у 95% случајева. Не треба мени да ми ово мекетало објашњава са ким ми то живимо, на силу и по диктату западних земаља. Спштавах се ја на веше уже, умало уже не претрже, отада смо виш пријатељи, у главу ми памет ућерасте.
Ovaj samo laje... do kada ćete ga trpiti. Ja bi ga za glavnog svjedoka pa onda ako je samo lajao optužio bih ga za klevetanje... i svašta nešta... Nedavno je napravio aferu sa Selefijama a sada i sa RS-om...
Српска је битнија од појединца. Она је гарант опстанка српског народа. Релативизација њеног значаја код малобројних припадника нашег народа, је последица више фактора:ниске нац. свијести, (не)познавању историје страдања нашег народа и лоше управе.
Нама је потребан миран разлаз. Инсистирање на великоишљамском пројекту ће само повећати биланс жртава, на свим странама, као последица неприродног уређења-држања непријатељских народа у 1 држави.
Imamo Političare da smo ih izmišljali nebi ovako uspjeli