Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su nezvani gosti bili u tranzitu ili u kurcu. Kad Slovenija stavi ili Austrija zicu kuronje osunacene ostaju nama.
pa susedi nam prebacuju probleme kao i uvijek...isprobana taktika...
Dok oni uspostave saradnju proce im milion kuronja sa ruksacima.
Nešto tu debelo "smrdi", u Mađarsku ne mogu, u Hrvatsku ne mogu, a u kroz našu granicu prolaze k'o voda kroz sito! Ne može me niko ubijediti da se nije očekivalo da će krenuti prema BiH i da se nije moglo adekvatno pripremiti? Gledali smo više od godinu dana kako idu u HRV i MAĐ i kako su ih oni zaustavili, kao i SLO!
Nema ovdje adekvatne države Mektiću kao prvo, šta će ti saradnja kad državni organi dobro i profesionalno obavljaju svoj posao. Ne popravi ovo ovdje niko, eto imali ste saradnju sa EU za usavršavanje i opremanje policije, pa i to raz.ebaste. Nije za nas ništa, treba nas okružiti bodljikavom žicom i izolovati od civilizovanog svijeta.