Komentari (214)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mekticu svaka ti cast , kako si krenuo da cistis olos , ne boj se ako te politicki sklone kandiduj se za predsjednika.
@ArgonautSorabD ja i ko je napisao optuznicu gdje se izuzima oko 2 milijarde stete drzavi ? i sto on ne odgovara ? ili du drzavne pare prasina koju vjetar rasipa kako hoce
https://www.facebook.com/dnevniavaz/videos/1301596559915887/ evo video konferencije
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Veliki car,,gledao sam emisiju u kojoj je gostovala doticna gospodja,, KAKVA SRAMOTA, OD ZENE,,I U PRAVU JE GOSP MEKTIC FRIZERKA SA KUPLJENOM DIPLOMOM
Mektni im ga Mekticu!
Ovo je prije svega jedan pozitivan čovjek sa mnogo energije i životnog iskustva.
Svaka cast Mekta kako si ocito milojku..
Bilo je šega gledati kako Mektic pojede doticnu Jukić koja je citavu arhivu nekakvih papira donijela (mada ne zna dvije sastavit)...a on papircic ko paloma maramica. Šlag na tortu..pri kraju ˝sto me ne procesuirate˝....a ona ono nevino ˝neznam˝ ..jad i bjeda.
Tužilaštvo, sud, policija sve ogrezlo i propalo u kriminalu. Mektić je seljak, ali je makar iskren. Ružica k'o da je tek stigla sa stočne pijace ne odgovara uopšte na optužbe u vezi (ne)rada suda i tužilaštva već samo priča o Mektiću cijelu emisju "Pošteno" na FTV.
emisiju*
---- Mektić je pročitao i SMS poruke koje mu je nakon emisije na FTV-u slala Jukić, a u kojima je isticala da voli Srbe, i da ona spašava Srbe. Ko Dragan Čović ! :)) Imenjak Čova se od siline te ljubavi u studentskim danim čak potpisivao isključivo ćirilicom ! A što se tiće legitimnosti hrvatstva Ružice Jukić nije podnosio tužbe ko protiv Komšića !! :)))
Imas VELIKA .uda... svaka cast covjece
:)) Mektic uveo tragicnu komediju u politiku. Sad se konacno mozemo i da nasmijemo kad citamo vijesti.
-- Zapitao se i šta je sa biografijom Jukić od 1963. godine do 1999.
Pa pitaj nas Mekta ministre, kod nas ti je sve sigurno. Isto što i supruge Fahre i Ejupe daj mi Ganića ! Frizerski salo(o)n ! :)) Ali iako su radile mnogima o glavi ipak je to pošteno zanimanje u odnosu na čistaćicu Seadu PAlavrić, članicu Ustavnog suda BiH ! Navodno je za vrijeme rata radila dva posla sekretar opštine i Pravobranilc Tuzle pa kao takva nije nikad polagala pravosudni ispit ps se u pravosuđe i Ustav razumije ko Mara u kriv xxxurac !
Bravo Mektiću razbij mafiju u sudstvu i tužilaštvu . Čoviću, radončiću, Dodiku i baketu je mjesto iza rešetaka. Osiromašili su svoje narode
Bravo Mektiću razbij mafiju u sudstvu i tužilaštvu . Čoviću, radončiću, Dodiku i baketu je mjesto iza rešetaka. Osiromašili su svoje narode
BRAVO, hrabri i sposobni MINISTRE!!! Ne može se očekivati da će Čovići, Izetbegovići, Dodici, i svi ini oslobodioci 'od komunističkog mraka' od 1990-e, hapsiti sami sebe, svoje jahrane i članove familija... Zlatko Lagumdžija i SDP davno rekli, samo vladavina PRAVA i PRAVNA država može spasiti BiH, j.ebeš držav.u ako iz nje bježi omladina, ne rađaju se djeca, rodilje ne dobijaju naknandu, penzioneri čekaju nenormalno niske i zakašnjele penzije,..takva BiH mi ne treba!
Mekticu ja bih sad yretan bio kad bi ti sa rijeci presao na djela
mektić mekeće ko islamski kozojeb.
Na ovom mjestu je bio radončić pa osim političkih fraza nikad ništa nisam čuo konkretno o radu tog ministarstva, ovaj priča, ukazuje, galami, proziva... a da li je u pravu to svako može vidjeti.
Pa Fahro je srbski POSLUSNIK , a Mektic nije ... njemu niko ne moze suflirati sta da radi ili sta da kaze. Mektic nema oraha u dzepu, a Fahro nema s kim nije upetljan. Konacno, Mektic je po prirodi policajac, a fahro kriminalac. Ne mogu se ta 2 insana porediti.