Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi dolazio to je za njega sve Show politicki koji on izvodi onako seljacki smijesno ... ali ucinkovito .. samo ih mile uvlaci stalno na svoj teren da se dokazuju kao veci chetnici od njega ... a ovi nasjedaju ...
Gospodine Mektiću , mi iz SDA stranke , imamo informaciju da je odlikovani pripadnik Vojske Jugoslavije bacio bombu na ambasadu SAD u Podgorici. E sad zamislite da je odlikovani pripadnik ARBiH bacio petardu pred ambasadu SAD bilo gdje. Molim da uporedite reakcije javnosti.
@premudri Ipak je Srbin prvi bombaš samoubica na Balkanu
Ko dirne Mektića isto kao da je Bošnjake dirnuo.
Kae sklizavo na putu, dok malo oljepoti pa će da dođe
Mektić za predsjednikaaa
Bio sam prisutan , ispred SDA partije , na nekom sijelu gdje su bili Vučić i Nikolić , i pita Vučić Nikolića : "Tomo da li je i mene donela roda" ... a Nikolić odgovara " Ne ti si peder , tebe je doneo flamingo"
@premudri Pokušavajući da odgonetnem naum tvog repliciranja , smorio sam se k'o prosjak u Foči .