Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CUJ NEZADOVOLJAN,,METKICU HAPSI PRAVOSUDZE TU NAJVISE SKRIPI,,ONI VEDRE I OBLACE,,,TU JE NAJVECA KORUPCIJA...
bosnjak sam al prije bi njemu dao glas za predsjednika nego Bakiru
KMEKtic
stani u red. ni jedan veci kriminalac nije u zatvoru
Pa ja neznam čime bi mogli biti zadovoljni. možda novom izgradnjom pločnika za guzonje koji iz limuzina moraju da gaze tuda do ureda odakle se organizira mafija.
Krenuo ministar policije na odmor, nakon nekoliko minuta vožnje zaustavlja ga policajac: • Dobar dan gospodine, vozačku i saobraćajnu… A, pa to ste vi ministre, izvinite, možete nastaviti. • Nemojte tako, postupajte prema meni kao prema običnom građaninu. • Nije problem gospodine ministre. Ubacite 100 km u dozvolu i možete nastaviti.
Iz godine u godinu, od izbora do izbora, ponavljate uvijek isti govor, tekst, kritike, i to na racun vlade kojoj i sami sluzite, a poduzimate vrlo malo ili ništa. Mi vrlo dobro znamo gdje i u kakvom smo khurcu, zato nas ne opterecujte analizama i glupostima nego djelujte...
Realno ti si jedini pokrenuo ova hapsenja