Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Metkic je za mene uvjek bio interesantan.On kaze neke stvari od kojih se drugi suzdrzavaju... Ali i on samo prica.Sto bi rekao narod ,,mlati praznu slamu" !!!
I ti bi, kao ljubitelj suživota sa "dragim" nam bošnjama, mogao da zastupaš stavove SDP. To ti je po tvojim uvjerenjima mnogo bliže nego da zastupaš stavove Republike Srpske. Jbg, svako može nositi srpsko ime ali ne može svako biti Srbin. Zajebbana je to rabota.
@duobiotic. Srbin je dijagnoza.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kada se analiziraju sve silne press konferencije koje je Mektic odrzao u posljednji godinu dana i sve te prestave za javnost koje smo vidjeli, postavlja se slijedece pitanje. Sta se postiglo sa tim? Odgovor je, nista. Puno galame, glume a rezultat na terenu isti. Ove stvari vise ne pale kod obicnog svijeta...
Da si ljepsi dao bi ti ga da ga dudlas,a ovako ostace ti samo zelje..🐖🐖🐖🐖
Bosnooooo mojaaaaaa lijepaaa⚜️😎
Dragan Mektic je jedan od rijetkih koji nema dlake na jeziku, drzi se svojih principa i prica argumentovano. Sve u svemu, prica i djeluje kao castan covjek i sigurno jedan od boljih ministara ikad u BiH.
@a nema ni mozga u glavi..
jedan od svjetli politicara iz rs
Mektiću ti si prava seljačka sirovina i kao takav si dostojan "protivnik" Dodiku,koji je isto tako ili malko više seljačka sirovina,galamdžija i sivonja.Ko da vas je jedna majka rodila.
Cijeli NDP prelazi u SDP a ti se pusi cetnice, pokazao si ko si i sta si kada si pricao o svom eroju Sratku.
Sve ovo je ziva istina...mali bijedni lopov u pokusaju, dao ostavku iz lafo patriotiskih razloga, samo zato jer su mu stali na sapu... A btw ponosni je clan Slobodnih zidara ...masonerija mu dodje glave😂
kako znaš?
sta je sad je li to srbin ne valja .... nije moguce ...ako ne mislis kao GUSLAR ili ne GUSLAS kako baja kaze ..onda ne valjas .... i ako je otisao u SDP pa zar srbin ili ti pravoslavac ne moze biti u sdp-u, ili bilo kojoj stranci ... MOZE i treba biti i ima ih svakako .... i ne misle svi kao guslari iz laktasa ili bijeljine i sl. nedodjija ....