Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mekta se nafurao kao da je predsednik BiH! Neka ga, neka fantazira!
Po pameti, ponašanju, a i izgledu, bi ga više priličilo da vodi svinjogojsku farmu nego što je ministar sigurnosti BiH. Slični njemu su nekada iz Šapca u Tamićima dogonili krmad, a sada se isti digli na razinu ministara. Pa kada neki kažu da ne postoji Balkanski san i da je on samo mit.
Vidi mu sludjenog pogleda, tacno odgovara djelima.
Mekticu ti si najveci krivac zajedno sa predsjedavajucim VM za haos oko imigranata. Ti i tvoji ahbabi iz SDA bi trebali da date ostavke i da prepustite vlast onima koji ce znati voditi ovu drzavu.
@OdIstokadoZapada Nema ahbabe u sda a nema ih no medju vama,a to vas najvise boli,I sto nije chetnik
Da vama čika Abdulah nešta kaže .. Danas sam zardio , od 8 do 16 , na raznim portalima 216,5 KM. A vi , pliz, samo komentarišite i lajkajte i dislajkate , čika Abdulaha. A najslađe zarađene pare su na stoci sitnog zuba , nacionalistima i neobrazovanim pacovima.
hahaha kojim portalima nisi usto s kliksa al neka te samo deri
To ti je dovoljno za 50 vreca kukuruza
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Drvar, Bos. Grahovo, Kupres tu ih potrpat ionako zjapi
prazno
@donniebrasco Only prolaze kroz BiH ? cemu toliko zluradost,sta bi ti Isus rekao sto tako mrzis njegove rodjake
Jesil priveo odgovorne za blokiranje migranata u HNK ? Nema ovdje boljeg dok ne počne padat mrtva glava, to svima treba bit jasno.
Ministar (ne)sigurnosti Dragan Mektic se ponasao kao reality zvijezda i ne radi nista sto mu je u nadleznosti, zna se samo slikati i bacati ublehe.
upravo tako
ublehas najveci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gigant!!!!
Vox terreni, vox Dei. Mislite o tome.
Upravo sam dobio poruku na telefon da moja android aplikacija BIBLIJA treba jedan update ??? Ne kontam zašto , možda je Adam jeo i druge ljude ??
Čovjek radi svoj POSO!