Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kitara rece da ih je na hiljade
Jesul tu i ovi što su na khm... školovanju na univerzitetu Al Raqqa ?
Kolinda Cunarovic je dodala dvije nule na vas podatak!Treba im oduzeti Dalmaciju i vratiti Talijanima, Slavoniju Madjarskoj i Srbima njihov dio :-))
Ne vjerujem u ovo. Malo u Siriji, malo u Iraku, malo Libija,ISIL,Al Nusra, Boko Aram, vratilo ih se ovoliko, ovoliko ostalo, plus ovoliko članova obitelji žena i djece, to je zamućivanje ionako mutne bare i nije jasna odgovor ni na šta. Više vjerujem predsjednici Kolindi nego ovom bijednom pokušaju pravdanja.
neka idu spodobe, samo ih ne treba sprjecavat, nek ginu, bice nama bolje... Ko god zeli da ide treba mu sirom otvoriti vrata, ali ih i trajno zatvoriti nakon sto izadju...
POTPISUJEM
On barata brojkom koja mu je poznata, ali ne mora biti konačna. Jer kao da su BH mudžahedini na njegovom platnom spisku i njemu se javljaju na raport, pa Mektić zna njihovu stvarnu brojku u IDIL-u?
e moja kolinda, to kao da ja tebi kazem da je 30 a ono 15 ...
Trenutno. Koliko ih je do sad bilo bog zna. I to u tamo nekoj Siriji. Sta bi bilo da se ratuje u Turskoj. To samo pokazuje koliko zlo je islam. Čisto da se zna, Srbi su jos 1992.-95. porusili sve džamije u RS i to pokazuje koliko smo mi u to vrijeme bili dalekovidi.
@nita Što? Što se ljutiš? Da ste i vi porušili džamije ne bi danas ratovali po Siriji.
@tender samo dokazujes kako si glup frajer ...to je strasno ..ko vam uvede internet pu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Meni ovo nije problem, ja bih volio da ih je više otišlo. Neki će poginuti, što je najbolja opcija, a drugi će opet bit zavedeni kao teroristi i ako bude pravde dugo će da robijaju kad se vrate. Bolje nego da među nama žive ljudi sa ovakvim uvjerenjima.
Moj susjed je otišao u Siriju i borio se. Bio je iz siromašne obitelji. Obečali su mu kuću dati kad završi rat. Poginuo je ali njegova obitelj sad blista u bogastvu, automobilima i sve ostalo. Samo me zanima tko to sve plaća
@iiiv Saudijska Arabija, Katar, Kuvajt... pa ISIL je objavio zahvalu i nabrajao šeike i bogate Arape koji im daju milione. Niko u tim zemljama ni prstom nije mako.
Utrostruči ga ti pajdo....,,,,,,,,,,,,,,,Koliko će sutra da bidne,,,,,,,,,,,,,,,
Ako je samo 117 onda je nasa sramota slabo pomazemo bracu,Zikica Jovanovic Španac je bio narodni heroj sto je isao ratovati u Španiji,gluho bilo..
Prošle godine 3 polocajaca je ubijeno a 2 ranjeno u bih. O ovome treba voditi racuna ali na ovaj nacin.
KOLINDA GDJE IH NADJE TISUCE? KAŽU DA KOLINDA VOLI PITU NOSILA BI PREZIME PITAROVIĆ, OVAKO NOSI KITAROVIĆ. :)
KOLINDA GDJE IH NADJE TISUCE? KAŽU DA KOLINDA VOLI PITU NOSILA BI PREZIME PITAROVIĆ, OVAKO NOSI KITAROVIĆ. :)
na 3.500.000 stanovnika je to 0,003% .... cemu panika ?
nema panike nego je proizvode mrzitelji Bosne, Kolinda i Beograd
@strašni dahija poz mamu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo su marginalne brojke u usporedbi kako je Kolinda nastojala predstaviti Bosnu kao agregat za terorizam u Europi. Žao nam je ali Bosna nikada nije podržavala teroriste ni kada je bio NDH a ni kada su srbski ekstremisti harali Bosnom. Mi smo jedini narod koji se nije ogriješio na nedužne ljude.
Hahahahahhahaha ocito je da vas u skoli laznu istoriju uce jer se vrlo dobro zna da ste mahom svi u Ustasama bili, u Jasenovcu je vise Hrvata stradalo nego takozvanih bosnjaka jer naravno bosnje su bile odane babi Pavelicu
Joj glupih poturica hahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahahahahaha
Mektic je placenih ima njih mnogo vise u Siriji ali cak i da ih je sto kuku se vama bosnjama kad vam se vrate pa krenu sa zavidjenjem serijatske federacije