Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ga ne vadi. usi zavrce laktaskom pajacu
Džaba kad sudstvo služi političarima i tajkunima.
@Drinnsky toliko se dodik sprdo sa mekticem da je morao lagati da je prodao stan
napeta situacija izmedju Mektica i Dodika neko ce nekog *ebat pa cemo uskoro vidjeti ko ce koga :D
Doktore samo se cuvaj ovih hijena vjerovatno im svima smetas sto ga ne vadis iz njihovih lopovskih supaka. Da si Bogdom ti jedan jedini predsjednik ove napacene drzave.
Metkic,klasican primjer opozicije RS koji je svoje dupe uvalio u fotelju u Sarajevu.Nikada ni jedno napusavanje na racun Bakira Izetbegovica da procitam od njega...STO?Cisto da bi zadovoljio bosnjacke usi a ne bi me cudilo da se i on tali sa Bakirom i Miloradom...Nikom vise ne vjerujem!!!
KO JE NAPAO VUCICA??? -Ovo sve stoji za DODIKA...Ali i ti bi trebao da se bavis svojim poslom!
Ne bih ja tako ograničavao korupciju samo na Dodika, neko ko god VOLI IMT odmah u državni zatvor. jer da je treb 20 godina DA IZGRADIMO jedan pišljivi zatvor, a da izgradimo funkcionalnu državu U OVBAKVOJ PSOTAVI ĆE TREBATI 200 godina. Najmanje !!
Ni prvi ni zadnji put da prozivaju cjepanicu ali on je teska kategorija. 200.000? Ja mislim da je njemu ta cifra smijesna.
Ovo je najveci debil..kaze prozove li me Dodik objavicu javno dokaze o njegovom svercu cigareta..pazi sta kaze...znaci ti imas dokaze i krijes to i ne zelis ih upotrijebiti protiv te iste osobe..znaci ti prikrivas onda njegova djela...znaci ti si saucesnik u svemu tome...mnogo laprda ali slab je..sam je sebe ovde ukopao...
@NewOrder00 ma mafijska drzava..samo tutanj odavde..svi su oni zajednu i tome svemu..svi znaju sve o svima.. ali nece niko nista jer znaju da i drugi imaju dokumente o njima..sve objesiti na trgu
Moj Mekticu Dudko i ostala bagra oko njega otici milom nece nikad.Posto nece otici dobrovoljno nikad sa vlasti ti kao ministar trebas znati kako sa njin postupati
mile der schwein🐷🐷🐷🐷🐷
Milorade,Mekta kaže da si popušio....... zadnji Ronhil😂😂😂
Ovaj ima muda do zemlje...
Ako ovaj vikend-kursadzija zna znacenje rijeci paradigma, poljubim ga u dupe odma.
Sto ga vise napadaju..Sve ga vise volim
@Milokliz1 Jadni mi kad su nam ratni profiteri predstavnici. Mektic je za njega Srbin na kub plus postenjacina!!!
samo šuplja priča, hoćemo konkretne rezultate, godine robije i vraćanje pokradenog....
Daj boze Mekticu iz tvojih usta u bozije usi
Daj boze Mekticu iz tvojih usta u bozije usi