Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Mektic je jedina nocna mora svih vladajuci mafijasa koji su doveli cijelu zemlju i sav narod, svih konfesija na prosjacki stap. Svako razuman bi volio da doceka dan da Mektic dospije u pravu poziciju da u ovoj zemlji zavede red.
Banjaluka je stvarno postala septička jama. Izgleda da to samo rijetkima smeta.
@Henry bolan Henry,zar ima nesto seljackije od Tuzle?
Ona je simbol genocida, cetnistva, ubijanja, silovanja i svih ostalih srpskih namjera, planova, strategija koje vode i koje su vodili.
Ti nemas sisu ko ceca,a nisi ni drolja.Tako da ....jbg!
👏👏👏👏
Dan je bio dosadan dok MEKTIC NIJE PROGOVORIO-rodeni soumen svaka cast
Samo da u nake jabuke da ne diraju, eto, ko biva to su božje jabuke! Ta ženetina navrate Adema, da Adema tako se zvao dobro se sjećam, da trgaju jabuke! Bog to vidio, đe neće, jalde. naljutio se i kapak. Od tada se čovjek pati, mre ko i svako drugo hajvanče!
ha..ha..ha..pjevaljka spava u zgradi vlade...kakva je to vlada?!!..ha..ha
i, kakve glupe stvari objavljujete;o jednoj kriminalki, pjevaljci, zena zlocinca i kriminalca...ma, fuj! nevaznim stvarima se bavimo..
@gumenakita ma, zna narod sve...ovakve vijesti kada objavljujes samo tim bezveznjakovicima dajes na vaznosti, bavis se sa njihovim ublehama i primitivizmom od vlasti u BL...treba se okrenuti sebi i napretku, nesto sto ce nas uzdici..
a face u ove cece ljepša Marija serifovic
Cetnikusa.
Cetnikusa.
mekticu da ti imas ono sto ceca ima dali bi oni i tebi tamo da spavas,i jos bi te provozali se zrakomlatom
a, Dragane izvještaj ko je spavao sa Cecom, da je pripazi? Onu novinarku sa RTRS-a si uhvatio kako prima instrukcije od Simketa u kafiću IS. Da nije slučajno bio kafić od onog Staše? Ipak se nije definisalo jeli helikopter letio u Srbiju tog dana. Možda zna Oblasna kontrola u Zagrebu, ako BG nije opazio, Vulin kaže ni ptica nemere proči. Tu u Vulinovom VOJIN sistemu nešto neštima?
Drolja srpska!
@100 Ma kakva srpska. Ciganska kurva.
cecu najvise slusaju bosnjaci iz srebrenice i svaku njenu pjesmu znaju
mozda je dodik karao