Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mujo i haso j..... mamu kiksoru pa se on rodio
da se imalo borimo protiv terora, svrnuli bismo ovu vlast koja teroriše narod
e to te ja pitam, bitno je skrenuti paznju sa domace scene da mogu lagodno pljackati sopstveni narod. djubrad pogana
e to te ja pitam, bitno je skrenuti paznju sa domace scene da mogu lagodno pljackati sopstveni narod. djubrad pogana
četnici najveći teroristi na balkanu, svih vremena
Šta ovaj bulazni?!
Pričao mi je Titov nosač golf palica da je njegov brat sa tri godine znao tablicu množenja i hladno rješavao Furijeove redove, ali nakon što su ga vakcinisali komunisti on je dobio autizam i umro.
@KIKSOR I gledao sam svojim očima kada je Patrijarhat Pavle hranio dva dezertera JNA koje su komunjare ostavile da umru od gladi nakon što su ovi rekli da je Isus rodjen u Pećkoj Patrijaršiji. Ovim činom je Njegova Svetlost dokazala zašto je jedini umrli živi svetac.