Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dečko nisi na vrijeme razradio plan kad si znao da će doći i do nas kad-tad
cao caoooooo...
dobrodošao mige83,znači polako se okupljamo... sve u cilju KRAJA DINASTIJE!
Pozdrav iz SLOBODNOG Sarajeva
Može, može, rek'o Dodik! Kako su ih zaustavili Hrvati, Mađari, Slovenci... šta su čekali 2 godine? Naime, toliko dugo naši političari i ministri trube o tome kako smo mi slijedeća tura kad ih ovi gore navedeni zaustave! Zar smo toliko nesposoni, da ne kažem debili, za šta platu prima vojska, da čuva naše granice ili Afganistan i Irak? A policija? Jučer reportaža Avazova i lijepo uslikane tablice taxija koji ih prevoze do Sarajeva!
moj Mekticu sto Srbiju ne spomenu medju ovim zemljama?
Pruziti svima inicijalnu zdravstvenu i inu pomoc, te sve one koji ilegalno ulaze u zemlju ljubazno i ljudski vratiti u zemlju iz koje ulaze. Zao mi je svakoga tko ima egzistencijalnih problema, ali ovoj zemlji je ionako njenih vlastitih problema preko glave, pa zato treba sprijeciti bilo kakve nove masovne dolaske migranata, poglavito stoga odavde na Zapad bas i nece moci lako jer cak ako i prodju dalje u Hrvatsku, u Sloveniji i Madjarskoj ih ceka bodljikava zica na granici.
Za sve si ti kriv Mekticu nizasta nisi sposoban!!!!!!!!
Ne kmecite rjesavajte problem!
naravio si ruglo od centra grada umjesto da ih smjestiš u azele
azile*
Dodik je đubre od čovjeka koji manipuliše i mukom migranata samo da dobije političke poene, sramota me je ko vam je predsjednik!!!
@1992NevesinjskaPuska Problem je što su muslimani , da nisu bilo bi mjesta , kao što je bilo mjesta za sve Srbe iz Hrvatske
@DepiliraniBakir Ne stidi se svog porijekla,roditelja, poštuj tuđu vjeru, ne budi ograničen i nikad ne gradi sreću na tuđim suzama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma samo ih puštajte u Hrvatsku.Šta mi glumimo majmune a Srbija i Crna Gora ih samo sprovode ka nama.Čitam da si naši neke hapsili što su probali da udju u Hrvatsku?Koja budala moraš biti pa to raditi?Srbija ih prevozi autobusima do granica i još im debelo naplaćuje.
Cuj, oni i Sarajevu, u gradu prave satore. Pa sto im to dozvoljavate? Ulaze ljudi bez dokumenata i spavaju gdje hoce? Pa nas narod mjesecima ceka pred ambasadama za vize, a imaju dokumente i sve, a ovi dosli s drugog kontinenta bez dokumenata i razapinju satore. Pa gdje je drzava?
@politika.je Ako ne mozete pomoci ljudima, a pri tome zastititi drzavu, sto ih pustate ikako?
Ukratko: BiH ne može sama ništa, jer je nefunkcionalna i preskupa država, a nadležnosti i ovlaštenja rasparčani na 100 različitih adresa. E zato i jesmo još uvijek međunarodni poluprotektorat i bave se nama na sjednicama Vijeća sigurnosti UN-a kao da smo država trećeg svijeta, što u suštini i jesmo.
Šta se praviš blesav, mogao si da ne dozvoliš da se desi ovaj problem.
MEKTICU T SI DAVNO OKRENUO GLAVU OD OVOG PROBLEMA SA MIGRANTIMA, STVARNO MI NIJE JASNO ZASTO SE POKUSAVAS PRAVDATI JER TI NE IDE... DOKAZI UPUCUJU DA SI ODGOVORAN ZA STANJE NEMIRA PO ULICAMA...!!!!