Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uštvo jedna pa ima li iko pod milim bogom da te ukine pijavico gnjido krpelju jedan.... ti ces nekom reci da destabilizuje drzavu
Ko je gazda u cijeloj ovoj priči jasno govori slučaj BAKIRA HADŽIOMEROVIĆA, koji je, kao što je svima poznato, sve radio da bi Zlatko i raja došli na vlast, a onda ga isti taj Zlatko po nalogu iz LAKTAŠA smjenjuje sa mjesta urednika. Zlatko je za svoju fotelju već prodao državu - VEĆ JE KASNO!!!
kako ce sada biti ljepo biti srbin i hrvat u SDPu na 24% svi cemo dobiti poslove na visokim funkcije , evo vec u TK SLAĐAN ZAMJENIO BAJAZITA EHEHEHEHE
NAROD ZNA DA SDA NIKAD NIJE BILA STRANKA NARODA NEGO KOJEKAKVIH SAMONAZVANIH BEGOVA I BEGOVSKIH PORODICA LAFO PA KO DESTABILIZIRA DRZAVU 20 GODINA NO SDA I KOMPANJONI IZ STRANAKA DRUGIH NARODA ......CIM NISTE HTJELI USVOJITI BUDZET DESABILIZIRALI BI STE DRZAVU MAJMUNE SEMSUDINE MEHMEDOVICU:p
E nek sta je vi stabilizirali pleme vam banditsko i mafijasko ccccc
Gradjani BiH (jos malo je ostalo pa BiH vise nece postojati) ne nasjedajte na medije koji nisu pod nasom (sdp-sbb) kontrolom, jer ti mediji pisu u korist drzave BiH, dok nasi kontrolisani mediji sve cine da BiH ukinemo, ali mi smo na dobrom putu da rasturimo BiH i to nam je plan, evo sad ce mo smjeniti ove iz SDA koji se bore za jedinstvenu BiH, uvodimo sbb u vlast, a jasno je da sbb prima upute iz beograda bas kao i mi, ali ja kao ministarsam najzasluzniji za ukidanje drzave BiH, evo vec 2 god. umjesto da idem po svjetu i pravim pozitivan imidz za drzavu BiH, kako su ocekivali naivni Bosnjaci, ja vec 2 god. radim na umutrasnjem \"nagrizanju\" drzave BiH, 2 god. \"pravim\" vlast, proizvodim krizu umjesto da se posvetim vanjskim poslovima, radoncic odlicnio preko svojih medija \"lincuje\" SDA i sve patriote BiH i one koji zele jedinstvenu BiH, i nas dvojica uz pomoc dodika zavrsicemo sto su karadzic i mladic uz pomoc milosevica zapoceli, pozdrav svim antibosancima vas ministr zlatko.
MEHMEDOVICU PAPCINO.VRATI SE U SVOJU VUKOJEBINU ODAKLE SI SLJEGO U SARAJEVO I MOLIM TE POVEDI I TIHICA U NJEGOV BOSANSKI SAMAC.OSTAVITE NAS NA MIRUUUUUUUUUUUUUUU! !!!!!!!!!!!!!
SDA ,pa i ovako ranjena, je bila i ostaje najjača politička stranka u FBiH i bez nje ni SDP, SBB ili bilo koja stranka na nivou cijele BiH ne može ništa. To vam je tako i toga je i SDP svjestan. Čak i u koaliciji sa SBB-om SDA IM MOŽE APSOLUTNO SVE BLOKIRATI. Na ovim dolazećim, lokalnim, izborima (koji su važniji od onih općih) SDA će dobiti još veći broj glasova, a SDP će izgubiti veliki broj glasača (MOJ PRVI) zbog koalicije sa Sandžaklijama. SDP NIKADA, APSOLUTNO NIKADA, NEĆE IMATI ONOLIKI BROJ GLASAČA KAO SDA.
Seljak u rupu odakle si izmilio.
Ma baš je vama stalo do države i naroda. Ako je tako , zašto to niste pokazivali sve ove godine??\'??? Sramota, jedino za što se vi brinete i borite jesu fotelje i pare koje ste tako slasno krali, a sada vam se rupa začepila...
POGLEDAJTE I PROBUDITE SE : : http://gifura.orzhk.org/ src/1332235315120.swf
dominđenja luzeri. sretan put u zaborav!!!
Ovakav poziv patriotima na podršku mogli ste uputiti prije nekoliko godina, sada je već stvar drugačija, normalan niko neće stati na vašu stranu, u vašu odbranu, učinili ste sve da vam te patriote više ne vjeruju, da se gade na spomen vaše stranke... Neka i treba da budete izbačeni iz vlasti, sa vama je moglo biti samo gore, jer ste nas vi i doveli do ovakvog stanja.
Mehmediću a ko nas unazađuje i ko nas tjera u propast sve ove godine- SDA!
Semsudine, nikada do danas glas za SDA ali VAS POTPUNO PODRZAVAM ! OVO JE CISTI UDAR NA DRZAVU, NJENE INSTITUCIJE, ARMIJU RBIH-e, DRZAVNU I VOJNU IMOVINU i OPSTANAK I BUDUCNOST RBIH-e ! LAGUMDZIJA JE NAPOKON pokazao svoje pravo SRPSKO LICE SLUGE I PLACENIKA SANU dob*rice c*osica i Nismo vise 1992 - a godina bez oruzja i armije ! PATRIOTI RBIH-e PO SVAKU CIJENU CUVATI SVAKU CAHURU i ORUZJE, I MINISTARSTVO ODBRANE CE BITI U RUKAMA SAMO ONOG BOSNJAKA KOJI JE ODBRANIO RBIH-u PUSKOM U RUCI ! Seferu Halilovicu BI JEDINO TREBALO DATI TO MINISTARSTVO !NAPOKON ! Genocidasi SRBI PRIPREMAJU SIGURNO GENOCID I ETNICKA CISCENJA BOSNJAKA A I PRAVIH HRVATA ! Covic je genocidas srbin etnijom porijeklom i nema nista s pravim Hrvatima ! JAKA RBIH-a je JAKA HRVATSKA, ZAPAMTITE pravi Hrvati a TI BOSNJO PAMET U GLAVU I TUZBE PROTIV LAGUMDZIJE ! DRZAVU I NJENE INSTITUCIJE NECE NIKO IZDATI ! DOSTA NAM JE IZDAJICA i , srpskih genocidasa, srpskih sluga i placenika!
Mirjana Malic ? Nema nigdje BOSNJAKA ko predstavnika, predsjedavajucih , direktora komisija i parlamentarnih institucija ?!!! Gdje god ima neka VAZNA funkcija na nju su postavljeni GENOCIDASI SRBI I SRPKINJE ! ETO i PREDSJEDNIK USTVNOG SUDA RBIH-e CI BITI JEDNA GENOCIDASICA ?!!! KO CE ZAMJENITI GENOCIDASA I IZDAJICE TUZILASTVA RBIH-e MILORADA BARASINA ? TA HINJA JE MJESECIMA RADILA PROTIV BOSANSKIH INSTITUCIJA I IZDALA SVE INFORMACIJE GENOCIDNOJ I FASISTICKOJ SRBIJI ZA LAZNE TUZBE PROTIV JURISICA, GANICA I NASE LEGENDE BOSANCA DIVJAKA ! PROBUDITE SE DOK NIJE KASNO I ZAHTJEVAJTE BOSNJACI DA JEDAN BOSNJAK ILI BOSNJANKA BUDE GLAVNI TUZIOC RBIH-e ! INACE CE TAJ GENOCIDAS ILI GENOCIDASICA DOKRAJCIT TUZILASTVO, PRAVDU A TIME I ISTINU I RBIH-U! Probudite se PATRIOTI RBIH-e DOK NIJE KASNO ! Za par mjesci hapsit genocidasi srbi ce i Zeljka Komsica , Sefera Halilovica i ostale PRAVE PATRIOTE RBIH-e koji su ODBRANILI RBIH-e OD SRBIJE BARBARA I GENOCIDASA !
SDA je destabilizira 17 godina m.s u kolibu!