Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od mene za đenerala paket violeta pelena halal bilo
Ratko ratko primi ga glatko jos malo i bogu na ispovjest a ova ti je kazna smijesna sta te ceka gore
Imam osjecaj da nisu bosnjaci zadovoljni... Mislim da su imali zelju da prosire genocid na ostatak Rep.Srpske!!!
Eto, i ta storija privedena kraju. Sada bih molio ova usrana udruženja da traže pare od sda, da idu i kmeče u Mijanmar. A sad kada vama legnu na kosti, bit će spektakl. Reciprocitet je zakon kod međ. zajednice.
Dabogda ostatak zivota jeo na infuziju a za desert jeo vlastita govna iz vlastite pelene
Smrt fasizmu. Pamet Srbima.
@Babinka Smrt Srbima. Pamet fasizmu.
Oslobodjen tocke 1 za genocid, jel to neko primjetio
Ratko Mladić je stari smrdo koji će ostatak svog života provesti u patnji koju zaslužuje, sam i bolestan, a osveta Bošnjacima nikad nije bila odgovor. Pravda je zadovoljena, idemo dalje sa životima.
Koji kurton ovaj Srale
Kakava zvijer on je cava obicna
Ma ne mozes ti njemu dati kaznu koliku je zasluzio ubijanjem toliko neduznih ljudi. Nema te kazne koja je ravna tome. Dragi Bog jedino ce mu priustiti ono sto je zasluzio!