Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I DA ĆE KONAČNI PASTI TVOJA KRIMINALNA SDA!
@mige83, banditi iz raspadajuće kriminalne organizacije SDA moraju završiti tamo gdje im je mjesto - zatvor i smetljište historije
Tebe je neko iz SDA dobro nategnuo 😂😂😂
Šemso Bonaparta. Mračnjak i gospodar života i smrti u Tešnju.
Ko je vama na Avazovom Tornju mracnjak? Da su nam svi gradovi kao Tesanj. Pozitivan primjer vlasti SDA.
Nisam ni u jednoj stranci, ali ne razumijem ovolike napade na SDA. Mislite da ce biti bolje ako neki drugi lopovi budu na vlasti? Pa bio je jednom SDP. Meni licno u zivotu nije bilo gore. Za njihove vladavine platu nismo redovno primali i jos nikad se nisam izvukla iz dugova nastalih u tom periodu!
SDA pada, SBB do pobjede
smanjite malo, umoricete se
ovi petokolonasi iz SBB-a i crveni sa njima su veći bolesnici od cetalja i uzp-a.Izgleda da je Fahro sve jadne novinare iz Avaza prebacio da sjede na klix-u i pišu bolsne komentare.Smanjite mo,
ovi petokolonadi
ovi petokolonadi
ovi petokolonadi
ovi petokolonadi
ovi petokolonadi
ovi petokolonadi
Dobro jutro vidovitoj Džemili :) Šemsudine, tvoja greška je što nisi istupio is SDA. Pajdašima si rekao hop a oni skok i tim im lijepo pahnu. Izdajica si i ulizica.
lopino sda koliko si nahapo ko i ovi tvoji zaboli te i za borce i za narod kad imas da se zajebavas jos 100 godina...mrs u 3 pm
Nemojte nam samo vi iz SDA davati savjete kako da napredujemo, jer smo zahvaljujući Vama tu gdje jesmo. Nadam se da će građani konačno doći pameti i da će vas kazniti u oktobru.
Mehmedović, da je više takvih ljudi kao što si ti Bosna bi cvijetala. Mogu samo da te mrze oni što te ne volje ili da te necijene jer te dovoljno ne poznaju .
Ovom se ne ide od Bokirovog slica,doji li doji...cak je izdo trojicu kolega koji su stali uz njega,onda im jednostavno noz u ledja zabio...ovo je najpoganija sorta balija
Šemso mijenja priču kao i vrijeme..do jučer protiv stranke sa Šepićem, Ahmetovićem i Sokolovićem. Danas sasvim nešto drugo. Ovakvi su najveći neprijatelji ove države. Vrijeme ih pregazilo (informatički i jezički polupismeni) ali čuvaju pozicije da ih nebi mladi preuzeli.