Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ključna rečenica - strancima se sviđa. Pametnom dosta.
Recept za uspjeh, poglabadon strancima, nije to nip patentirao, uvijek je ovdje bilo izdajnika
A narodu?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kad izvisiš u stranci koja ti je valjala 20-30 godina, osnivaš novu stranku i nastavljaš sve po starom. Nastaju stranke ko gljive poslije kiše. Šta ćemo sa ovolikim strankama???
Druze, s obzirom da planiras otvoriti podruznicu preko koje ce stranci upravljati protektoratom, preporucujem ti da odmah ugasis stranku
Osnovo ti novu porodicu sa mamom dao Bog...
Jebali vas stranci cak nekad covjek shvati da onaj dodik raspali ima i koji pametnu
Nek se sda u Zenici usuti, mogo bi im on Vladu sa Fudom prekomponovati
tako je Mehmedovicu sto vide stranaka u Bosnjaka hebo ti mamu svoju i svidzanje strancima.
semsudine, ako mislis da si zanimljiv potencijalnim biracima tako sto ces formirati milionitu stranku u bosnjaka, grdno se varas. tvoji su potencijali bili vezani za sda, kao oponenta izetbegovicu, nekoga ko moze reformisati najuticajniju bosnjacku stranku. ovim si pokazao da su ti prioriteti da budes "sam svoj sef" makar u nekoj minornoj politickoj stranci koja, ne samo da nece ugroziti sda, nego ce dodatno usitniti i razjediniti bosnjacko (bosansko) biracko tijelo.
Intenzivni razgovori i široke konsultacije o kojima sam govorio, nužno su uključivali i predstavnike međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini i jedino što u ovom trenutku mogu reći jeste da su im se naše ideje svidjele i da su izrazili uvjerenja da ova politika može donijeti promjene u političkom životu Bosne i Hercegovine. Bakir Izetbegovic nije njima ok,a strancima su dobri Semsudini,Elmedini.. Ako MZ pokaze zeleno svjetlo,onda mozes osnovati stranku.
obicni supljator koji imitira bakira
Bitno je da su kredibilni i sviđaju strancima, ma goni se...
SDA je proslost i vi svi sa njom nemoze vas narod vise ocima vidjet kao i one iz SBB.
Ključni atribut- kredibilni član SDA. Hahaha
Stvarno ovi političari misle da su oni stranka. Narod je stranka. Koga oni žele, toga i izaberu. Kome nije jasno nek pogledaju zadnje izbore. Htjeli su SDA, al nisu htjeli Bakira. Birali su Bećirovića. Ako narod želi kazniti nekog zbog lošeg rada, tako će i biti. Prema tome, nema tog bez koga se ne može.
Šemsudine razočarao si me svojom izjavom da se strancima sviđa koncept tvoje Stranke . Pa stranci i rade na tome da podjele Bošnjake i da ih dobro zavade da ne mogu ići ni u kaoliciju zajedno.. Šemso nemaš moj glas.
Nove stranke samo prave medju bošnjacima
Jaro je li dosta bilo??? 30.godina sa jasala jedes. Dobro je nekad neko rekao,mače pusti mene malo. Nije biitno je li neko stranka ova ili ona nego sta si uradio???? Sem na buđetu 30.godina bio (dinosaur..)
Šemso je relevantan ko drugi album Deena Backovica. Dobijao si glasove od SDA glasacke masine. Ima NiP I DF za desnicare. Ne znam kome si ti potreban?