Očekuje se daljnji rasplet situacije
20
Mehmedović: Lagumdžija provodi politiku rušenja države BiH
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravio sam naglasiti da sipate gorivo kod mene na HIFA benzinskim pumpama jer je to bošnjački nacionalni interes.....
Kako kad ste vi iz SDA udruzil sa Miloradom Dodikom SNSD? Evo kako ti govori tvoj Suljo: SULEJMAN TIHIĆ O GLASANJU ZA SMJENU MINISTARA IZ SDA: Iznenađen sam raspletom događaja! Čović nije održao obećanje, a Dodik jeste!
E moj Mehmedovicu, da Bog da nikad Bosnjaka kao sto je Lagumdzija ne bilo na vlasti. Ako je on Bosnjak ja se odricem svog Bosnjastva i postajem SRBIN...........
Nemoj ti Mehmedoviču brinuti o nama,ti si se toliko nadolmio i nakrao,da smo siti tvojih šupljih priča o brizi za državi i narod
Šemsudin Mehmedović daleko najveći kriminalac u državi, čovjek koji je isposlovao pomilovanje Mirsi Švicarcu a kojeg sam neki dan vidio da pije kafu u Jelahu....
E uzmi onda apaurin. Ups, pa vi to u Bosnalijeku ne proizvodite. Nema veze svakako ćeš sad letit sa tog mjesta. Hehehehehe
kad je vi niste sa daytonom razyebali, tesko ce i sdp svojom nestrucnoscu
sda upomoc,,, ne dajte nasu bosnu genocidasima i ucama,,, ima nas armija koja je spremna braniti bosnu... Pogledajte sta nam spremaju gospoda covic lagumdzija i dodik, odavde sa svih nasih mjesta ici ce poruka, zivote svoje za bosnu i hercegovinu cemo dati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ratni profiter govori o pravdi smješno.
dragi senade, nista se ne brini. vas seljaka nece nikad nestati, bilo da ste iz sirokog, kalinovika ili gluhe bukovice. jedino se broj gradjana rapidno smanjio u zandjih 20 godina. svi su otisli u zapadne zemlje. ovo malo gradjana sto je ostalo, muku muci da prezivi u vasem okruzenju. za njih je kriticno, a vi seljaci cete se vec nekako dogovoriti.
ma kakav je lagumdija bosnjak,on je moj k
treba,taman je srušit,bolje i ne zaslužuje,jel kad god se bošnjaku pomene zlo nasljeđe te socijaldemokratije on se odmah duboko uvrijedi i dvaput zakune u Tita,teško će bošnjo doći pameti,kad god pametan čovjek nešto kaže odmah ga fukara poklopi,nego opet vi glas dajte gosp.Lagumdžiji,sve doltle dok nas ne nestane sa mape,toliko.
seljadija je u šoku!!!
Šta ovo bi- povikaše seljaci..
Ja sam placenik Sulejmana Tihica. On me je uhljebio na budzet (iako sam prilicno nepismen i neuk, to mozete i primjetiti), dakle, isto onako me je udomio kao svu svoju porodicu. I zato moram ovdje pisati budalastine i neistine. Eto samo da znate.
Mehmedovicu, POTPISUJEM TVOJU IZJAVU ! Jedan si od SDA kadrova koji je pravi politicara i radi za drzavu a ne samo za fotelju ! Treba pripremati ODBRANU, ovo je cisti drzavni udar, kako je SAMO Lagumdzija bio toliko placen da izda drzavu i Bosnjake, KOJA LI JE ON JEDNA VELIKA srpska kurfa !
SLIJEPCI Bosnjaci, PA ZAR CE VAM OD DANAS MINISTAR ODBRANE BITI JEDAN GENOCIDAS SRBIN, KOLIKO STE SLIJEPI, Pa zar niste shvatili da je ovo samo ZAMKA LAGUMDZIJE I TIHICA DA POSTAVE NA SVE KLJUCNE POZICIJE GENOCIDASE SRBE I NJIHOVE PLACENIKE ! GENOCIDAS DODIK PRIJETI NESTANKOM Armije RBIH-e, danas je SDP SMIJENIO MINISTRA ODBRANE RBIH-e, koji je odbranio drzavu od srba genocidasa, KO SE RADUJE OVOJ DANASNJOJ SMJENI MINISTARA SAM SEBI ZABIJA N-OZ U LEDJA ! Samo genocidasi srbi TRLJAJU RUKE A VI SAMO IMATE USKORO KUKATI STO CE VAM PODIJELITI DRZAVU NA 3, LAGUMDZIJA SA DODIKOM, BEVANDOM I COVICEM ! Sve srbin genocidas do SRBINA! Nema u njima ni Bosnjaka ni Hrvata, OVI SVI CJELOKUPNO RADE JEDINO ZA IDEOLOGIJU VELIKOSRBIZMA ! Lagumdzija ce dati svoju fotelju GENOCIDASICI \"ANI TRISIC - BABIC\" i ONA CE UPROPASTITI DIPLOMACIJU A UZ PUT I ARMIJU RBIH-e, JER JE TA GENOCIDASICA I DIREKTOR TIMA ZA INTEGRACIJU RBIH-e u NATO ! K A T A S T R O F A ZA DRZAVU !