Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo im jos Seselj fali :-) Nisu ni oni toliko mazohisti. Milosevica su morali da ubiju koliko ih je izjebao u njihov mutavi NATO mozak, a ovaj ih je dokrajcio. Nisu uspjeli ni da ga ubiju. A probali su. By the way, cak ni na tom smijesnom sudjenju nije dokazano da je bilo koji dobrovoljac Srpske radikalne stranke pocinio zlocin na nekom od ratista. Da su nasli jednog, osudili bi Seselja na 100 godina.
Ovima ocigledno fali sexa u zivotu pa ga opet zovu da ih karindza :)
Provjereni komunisti, a kojima je vlast oduzeta ili izmicala iz ruku, vratili su se ponovo na krilima ideologije nacionalizma vukuci za sobom sav uzas mrznje, zlocina i genocida kao npr. Milosevic, Tudman, Prlic, Mladic, Karadzic, Seselj itd.....Rigidni komunisti su bili "uspjesni" nacionalisti zato sto se obje ideologije zasnivanju na podjelema (klasnim/naconalnim) i obje ideologije u osnovi traze dominaciju koristeci torturu.
Vi bjemu jedino mozete po_usiti
Svpska smdviva ikona 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 degen ☝️
Sepska ikona ..... Vojka 😂😂😂😂
Seselja ja ne volim no ako ista samo kmecanja bosnjacke nejaci radi mi je vrlo drago sto su ga oslobodili i docekati ne mogu da ga oslobode ponovo. Ajmo braco! 3... 4... Kmeeeee!
Vojvoda se izlecio i sada je zdrav kao dren
Glavni baja posto je sad ko dren onda moze i nazad na put bez povratka da pravi drustvo smratku dzeneralu
ma trega ga kremirat....
daj ba vise maknite ove spodobe sa portala ako boga znate!pisite o sexu,tehnologiji,svemirskim rupama.smoriste ljudi
Posrbice kao i poturice,promijenili vjeru za večeru.
...kujac...
Koliko cete puta danas objaviti istu vijest i tine samo nacionalnizam raspuhivati i raspirivati?!Nek se gusi u svojim go*nima
Potali Šešelja : “Znaš li da je umro David Bowie”.. a on odgovorio “ Bovi me kujac! “
glupost,bio tam 12 godina i ništa nisu dokazali nikakav zločinački plan,osim želje za velikom serbijom što je im On i otvoreno reko,e sad bi još da sude,pa doklen više