Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fasisticka vreca govana .... ☝️
Pa sta mu mogu kad ih je 10god. rasturo kako je hteo., a iskreno on je najobrazovaniji politicar na ovim prostorima, lik je jednostavno dr nad dr za sve ove "mazgove" ovde i šire.
pitali seselja jesi cuoda je umroz dejvid bouvi ...kaze seselj ma bouvi me kuvac...
Božo Jazepović ostao bez državljanstva Kanade zbog ratnih zločina u Bosni, bio pripadnik zločinačkog HVO-a.
Sesko na ovoj fotografiji izgleda kao Hannibal Lecter :-) And what did you see, Clarice?
Mislim da je doslo vrijeme da se djubro osudi , i ne samo on vec cijela smrdija . To ce biti kompenzacija hrvatskoj da oni nisu jedini krivci za rat u Bosni i Hercegovini
Ne prdi
hahaha ti si stvarno panglu pravi...uzduz i poprijeko ce ih dr. opet i opet, oni ocigledno ne shvataju i nece nauciti nikad da ih frajer handri kako hoce.
Liba libvi glize vep
bowi ga koowatz za mekanizmusom
Haag prosrpski sud